Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Energiile lunii septembrie: Ce semnificatii au si ce schimbari aduc in viata noastra

energiile-lunii-septembrieDesi este a noua luna din calendar, septembrie marcheaza inceputul ultimelor patru luni ale anului 2014 si aduce foarte multe schimbari.
Asistam la un intreg proces de alienare a fiecarui aspect al energiei, iar asupra noastra vor actiona numeroase forte care ne vor ajuta sa descoperim puterea interioara si calea catre adevar. Va fi o perioada incarcata de evenimente astrale, care vor avea o influenta puternica asupra tuturor aspectelor vietii de zi cu zi.
Precum un sculptor care indeparteaza treptat straturile de marmura, piatra sau lemn pentru a defini o forma, asa si noi trebuie sa indepartam acele straturi incarcate cu energie negativa, adunate de-a lungul anului, pentru a pune accent pe iubire, bucurie si frumusetea de a fi. Existenta noastra nu este intamplatoare, iar simpla referire a fiintei noastre la termenul de “a fi” reprezinta o forma de recunoastere fata de Creator.

Schimbari semnificative

Un aspect interesant al acestei luni il reprezinta pozitia planetelor Saturn si Pluto (cele doua se afla una in semnul celeilalte – un aspect numit reciproca). Saturn este in Scorpion, semn guvernat de Pluto, iar Pluto este in Capricorn, semn guvernat de Saturn. Asadar, impactul acestora va fi unul puternic, astfel ca experienta noastra de viata, trairea si transformarea vor trece la un nivel pe care multi nu il vor putea intelege. Cei care vor sa faca schimbari semnificative in aceasta perioada trebuie sa invete sa puna accent pe “ACUM”.

Energiile acestei luni ne vor ajuta sa ne descoperim adevaratul sens in viata, sa invatam ca noi suntem sursa puterii care ne va ajuta sa ne indeplinim visele. Inca din cele mai vechi timpuri, omul a fost in stransa conexiune cu natura si universul, lucru care l-a ajutat sa-si canalizeze energiile si sa traiasca cu trupul si sufletul fiecare moment al vietii sale. Aflati constant in cautarea adevarului absolut, cei mai multi dintre noi am uitat sa ne bucuram de fiecare clipa asa cum ne-a fost ea data.
Cu fiecare secunda care trece devenim o parte din trecut, iar foarte important este cum vom contura acea forma a fiintei noastre care va fi fara greseli si fara cusur. Este necesar sa invatam sa ne depasim conditia si sa parcurgem acel traseu care ne va ajuta sa ajungem pe teritoriul necunoscut al dimensiunilor superioare.

Descoperirea adevarului

Un alt aspect important al acestei luni va fi schimbarea traseului lui Marte, acesta trecand din Scorpion in Sagetator. Acest lucru ne va ajuta sa descoperim adevarul absolut si sa privim spre viitor, sa fim mai deschisi fata de cei din jur si sa aducem echilibrul in viata noastra.

Scopul calatoriei spirituale este acela de a trece de la vindecare la intregire, de la limitare, la expansiune si de a cunoaste divinitatea. In septembrie, se va pune accent pe tranzitie, transformare si realiniere.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/energiile-lunii-septembrie-ce-semnificatii-au-si-ce-schimbari-aduc-in-viata-noastra-40289

Lasati un raspuns