Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Arhiepiscopul Bisericii Anglicane are indoieli cu privire la existenta lui Dumnezeu! Biserica crestina este distrusa din interior de Illuminati!

welby-IlluminatiArhiepiscopul de Canterbury a recunoscut ca el se lupta cu indoielile cu privire la existenta lui Dumnezeu. Prea Sfintitul Justin Welby a spus ca se lupta cu neincrederea, cel mai recent moment avand loc atunci cand practica joggingul dimineata. De asemenea, el a recunoscut ca crestinii au probleme sa explice de ce Dumnezeu permite suferinta in lume. Recunoasterea sincera a sa a venit in timpul unei vizite la Catedrala Bristol.
Intrebat daca el a luptat vreodata cu indoiala, arhiepiscopul a spus: “Da, stiu. Vreau sa spun, exista momente in care crezi “Exista un Dumnezeu?”, “Unde este Dumnezeu?”” El a adaugat ca au fost momente cand era plin de indoiala, chiar in timp ce se ruga. “Imi plac Psalmii; daca ne uitam la Psalmul 88, acesta este plin de indoiala”, a spus el congregatiei.

P.S. Acesta este doar un fragment din stirea de pe Daily Mail. Justin Welby este arhiepiscopul de Canterbury si episcop senior al Bisericii Anglicane. Astfel, el este seful formal al Comunitatii Anglicane. Inainte de a deveni mare sef in biserica Anglicana, Welby a dus o viata bogata, fiind directorul unei companii petroliere, dar a si fost casatorit avand mai multi copii. Nu pot sa inteleg cum un asemenea om, implicat atat de mult in lumea materiala, a putut sa ajunga in fruntea Bisericii Anglicane, iar el sa vorbeasca despre Dumnezeu si credinta. Daca are indoieli despre existenta lui Dumnezeu, atunci ce mai cauta acolo?

Intr-o stire din iunie 2013 de pe lovendal.ro – Diavolul Rothschild s-a aliat cu Biserica Anglicana pentru a cumpara o banca. Asta demonstreaza ca unele din Bisericile crestine apartin satanicei secte Illuminati! – se arata clar cum fondatorul Illuminati, familia diabolica Rothschild, s-a aliat cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, pentru a cumpara o banca. Citez din stire:“Fondul care administreaza averea Bisericii Anglicane a intrat intr-un consortiu format din mai multi investitori, inclusiv lordul Rothschild, care incearca sa cumpere o retea de 315 sucursale ale Royal Bank of Scotland (RBS) (…) Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury si lider al Bisericii Anglicane, a sustinut in ultima perioada reforma industriei bancare din Marea Britanie din postura de membru al comisiei parlamentare pentru standardele din sectorul bancar. Inainte de a intra in randul clerului, Welby a ocupat un post de director la compania petoliera Enterprise Oil.”

Asadar, un membru marcant al familiei Rothschild vrea sa cumpere Royal Bank of Scotland, o veche institutie bancara (fondata in anul 1727) si care este detinuta acum de guvernul Marii Britanii. Aceasta nu ar fi o problema…caci deja se stie ca marile banci ale lumii sunt detinute direct sau indirect de familia Rotschild, principalul membru al organizatiei Illuminati. Pe mine insa ma mira altceva: ce naiba cauta Biserica Anglicana in aceasta asociere cu maleficul Rothschild? Biserica Anglicana, precum se stie, este independenta de Vatican, ea fiind formata in anul 1534. Seful suprem al Bisericii este acelasi cu seful suprem al statului, regele sau regina Marii Britanii. Astfel, in Regatul Unit, Biserica si statul sunt unite ombilical.

Si inca o chestiune: se confirma inca o data ca unele curente din interiorul crestinismului sunt vandute deja organizatiei sataniste Illuminati. Biserica Anglicana e sub influenta Illuminati… la fel si unele Biserici din cadrul Vaticanului. Probabil ca cea mai neatinsa a ramas Biserica Ortodoxa. Pentru cat timp, vom vedea…”Prin faptul ca arhiepiscopul bisericii Anglicane isi spune public indoiala in Dumnezeu, ne demonstreaza din nou ca o mare parte din Biserica crestina este puternic subminata din interior de membrii Illuminati. Aceasta organizatie malefica urmareste distrugerea crestinismului din interior!

http://www.almeea.ro/arhiepiscopul-bisericii-anglicane-are-indoieli-cu-privire-la-existenta-lui-dumnezeu-biserica-crestina-este-distrusa-din-interior-de-illuminati/

Lasati un raspuns