Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Totul despre calea spre spiritualitate si divinitate. Afla care sunt trasaturile unei persoane mistice!

calea-spre-spiritualitate-si-divinitateIn viata, avem sansa sa intalnim persoane care doresc sa obtina cunostinte spirituale, care doresc sa ajunga la o profunda intelegere a universului si care traiesc dupa niste principii sanatoase.
Aceste persoane sunt mistice, iar existenta lor pe pamant nu este intamplatoare. Ele reusesc sa traiasca in armonie cu cei din jur si ne ajuta sa avem o gandire pozitiva. Se bazeaza adesea pe intuitie, insa nu foarte multe sunt constiente de aceasta conditie pe care o au.
Si tu poti fi o persoana mistica, trebuie doar sa tii cont de semnele care indica acest lucru. Asadar, iata cum iti poti da seama daca ai acest dar: Increderea de sine

Misticii reusesc sa ajunga la un grad ridicat de intuitie, au incredere in ei insisi si au permanent dorinta de a se conecta cu divinitatea. Traiesc dupa propriile reguli si pun nevoile spirituale mai presus de orice.
Isi adreseaza intrebari despre propria existenta

“Care e scopul meu?” – aceasta este una din intrebarile care-i macina pe mistici. Ei se intreaba adesea ce menire au pe acest pamant si incearca sa devina mai buni. Vor sa descopere cum functioneaza universul si lumea in care traim. Pun foarte mult pret pe experientele pe care le au in viata si sunt dornici de cunoastere.

Nu se tem de viitor

Misticii nu traiesc cu teama de viitor. Ei se bucura de fiecare clipa pe care o au si incearca constant sa afle care e adevaratul lor scop pe pamant. Au incredere in ei si considera ca fiecare lucru se intampla cu un anumit scop. Fiecare experienta de viata ii ajuta sa fie mai aproape de divinitate.

Nu sunt de acord cu ierarhiile religioase

Misticii considera ca fiecare persoana in parte poate gasi calea spre divinitate, nefiind necesara respectarea unor dogme religioase sau reguli stricte. A nu apartine de un anumit cult religios nu inseamna a nu crede in divinitate.

Cred in iubire si in puterea interioara

Misticii nu isi doresc un ego imens, care i-ar impiedica sa ajunga la divinitate. Ei reusesc sa-si canalizeze energiile si sa le transmita celor din jur ceea ce simt. Pentru ei, iubirea este sursa suprema a vietii. Este o forma de manifestare a fiintelor superioare, cu adevarat curate, iar iubirea de sine nu ar face altceva decat sa-i impiedice sa descopere ce e frumos in alte persoane.

Sunt deschise la experiente de viata

Misticii considera ca au in permanenta ceva de invatat, iar universul are propriul fel de a ne face sa descoperim anumite lucruri. Sunt deschise la noi experiente de viata si considera ca au o misiune importanta pe pamant.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/totul-despre-calea-spre-spiritualitate-si-divinitate-afla-care-sunt-trasaturile-unei-persoane-mistice-40539

Lasati un raspuns