Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Părintele ARSENIE BOCA a prezis MOARTEA CEAUŞEŞTILOR! IATĂ CARE AU FOST CUVINTELE LUI

arsenie-boca Psihologul Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a vorbit despre cel considerat cel mai mare duhovnic român şi a povestit ce s-a întâmplat în anii ’80, atunci când acesta a prevestit moartea soţilor Ceauşescu.
Unul dintr episoadele importante de care aminteşte Zoe Dăian este cel în care părintele Arsenie Boca a fost chema de Nicolae Ceauşescu, cel care i-a cerut îi prezică soarta.
“Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus și la Ceaușescu, care l-a întrebat: «Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce știi?». Și Arsenie i-a spus: «Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi». Ceaușeștii nu au crezut și i-a spus maiorului să-l ia și să nu-l mai vadă”, a povestit Zoe Dăian, potrivit Agerpres.Arsenie Boca este considerat ca cel mai mare duhovnic român al secolului XX. A trecut la cele veșnice pe 28 noiembrie 1989 la Sinaia. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop se perindă zilnic sute de pelerini. Anual, pe 28 noiembrie, mii de oameni sunt prezenți la slujba de pomenire a celui care, chiar fără a-l fi cunoscut direct, le-a schimbat viața, cel mai mare număr înregistrându-se în 2010, 30.000 de credincioși.

Părintele Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/parintele-arsenie-boca-a-prezis-moartea-ceausestilor-care-au-fost-cuvintele-lui-508722.html

Lasati un raspuns