Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Energiile lunii octombrie 2014: Ce semnificatii au si ce schimbari aduc in viata noastra!

octLuna octombrie va aduce in prim-plan emotiile si viata sentimentala, se va resimti o energie puternica pe aceste planuri si foarte multe persoane vor simti nevoia de liniste si impacare sufleteasca.
Vor avea loc o serie de evenimente astrale cu un impact subtil asupra vietii profesionale si sociale, dar si asupra vietii private. Foarte important va fi momentul in care Mercur va deveni retrograd in zodiile Scorpion si Balanta, dar si aspectul de Luna plina urmat de o eclipsa totala de Luna in semnul Berbecului pe 8 octombrie si aspectul de Luna noua acompaniat de o eclipsa partiala de Soare in Semnul Scorpionului pe 24 octombrie.

Ce implica energiile lunii octombrie

Imagineaza-ti ca ai primit un dar, iar tu trebuie sa-l fructifici de acum. Acesta contine atat lucruri pozitive, care iti dau puterea sa mergi mai departe, dar si lucruri negative, care te impiedica sa vezi adevarata natura a problemelor cu care te confrunti. Darul in sine este de fapt o imagine asupra vietii tale, a ceea ce traiesti in acest moment. Are o puternica semnificatie personala, dar in acelasi timp este de mare ajutor. Ai puterea de a schimba cursul evenimentelor din viata ta, iar acest lucru este foarte important pentru ca luna octombrie aduce energii puternice. Acestea sunt date de retrogradarea planetei Mercur, dar si de cele doua eclipse. Energiile acestei perioade te vor ajuta sa aduci echilibrul in viata ta si sa vezi mai clar relatiile pe care le ai cu cei din jur.

Intuitia te poate ajuta in foarte multe situatii, iar tu vei simti nevoia sa te dezvolti pe toate planurile. Vei lucra la acel “proiect” numit “viata” si vei cauta mijloacele necesare care te vor duce mai aproape de scopul final. Este firesc sa ai teama de viitor, insa doar inaintand vei reusi sa-ti satisfaci toate dorintele.

Relaxeaza-te, bucura-te de “drum”, pentru ca viata isi va urma propriul curs la un moment dat. Renunta la griji, inhibitii si ganduri negative si incearca sa-ti reamintesti cat de frumoasa este lumea care te inconjoara!

Fiecare moment este pretios

Fiecare moment este precum o bijuterie pretioasa, o binecuvantare care ne ajuta sa descoperim care e sensul vietii. Adesea, grijile si greutatile cu care te confrunti te impiedica sa vezi ce e frumos in jur, ajungi sa nu mai apreciezi darurile pe care le-ai primit de la natura si tinzi sa te abati de la drumul pe care trebuie sa il parcurgi. Trebuie sa incerci sa descoperi care sunt motivele pentru care te-ai nascut in aceasta perioada si sa descoperi care e rolul tau in aceasta viata. Inconjoara-te de persoane cu energii pozitive si bucura-te de fiecare clipa pe care o traiesti.

Cum poti asimila energiile lunii octombrie

Este o perioada in care iti va fi pusa intuitia la incercare, vor avea loc foarte multe manifestari interioare si trebuie sa inveti sa le accepti asa cum sunt. Este ca atunci cand consumi un preparat picant, fara sa te uiti inainte la ingredientele pe care le contine. Ceea ce vei resimti in interior nu va fi usor de explicat, iar la fel se aplica si in cazul in care te confrunti cu situatii dificile, fara sa incerci sa ajungi la miezul problemei. Octombrie va aduce foarte multe schimbari, insa este foarte important sa inveti sa le accepti si sa nu fortezi anumite lucruri. Trebuie sa ai sufletul si mintea deschise, sa inveti sa traiesti fiecare moment la maximum, sa reflectezi asupra lucrurilor care au loc in viata ta si sa incerci sa fii sincera atat cu tine, cat si cu cei din jur.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/energiile-lunii-octombrie-2014-ce-semnificatii-au-si-ce-schimbari-aduc-in-viata-noastra-41178

Lasati un raspuns