Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Virusul EBOLA aduce APOCALIPSA. Un bărbat contaminat a devenit ZOMBIE la câteva ore după ce a murit

o-ebola-zombie-victim-570O fotografie care a devenit virala pe internet a şocat întreaga omenire. Este vorba de un bărbat care a fost contaminat cu virusul Ebola şi care a decedat din cauza bolii. Chipul bolnavului este ciopârţit, descompus încă de când era în viaţă. Surpriza şocantă a venit după ce bărbatul şi-a revenit ca prin minune la câteva ore după ce a murit.
Fotografia cu chipul său a devenit viral pe internet. Imaginea era însoţită şi de un mesaj. “Pentru prima dată în istoria omenirii, un bărbat pe care oamenii de ştiinţă l-au văzut murind a revenit la viaţă. A revenit printre cei vii!”.
Mulţi oameni s-au panicat şi cred că Ebola aduce apocalipsa. Un citat din Biblie spune că “morţii voştri vor învia, trupurile lor se ridica”

Cazul bărbatului este mult discutatîn Liberia, unde oficialii au acuzat SUA pentru crearea acestui virus ca armă biologică pe care să o folosească într-un viitor război.

Imaginea cu bărbatul zombie a fost postată de site-ul Big American News. Liberienii cred că Oabama îi îmbolnăveşte pe creştini cu Ebola pentru ca aceştia să uite de Iisus, scrie Huffingtonpost.co.uk.

http://www.directproprietar.ro/PENTRU-PRIMA-DAT-N-ISTORIA-OMENIRII–Virusul-EBOLA-aduce-APOCALIPSA–Un-brbat-contaminat

Lasati un raspuns