Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Afla-ti numarul puterii si cum iti influenteaza acesta viata!

numerologieNumarul puterii, atribuit obiectivelor si realizarilor, reflecta energia care te inconjoara si care te ajuta sa-ti indeplinesti visele. Cu alte cuvinte, acesta te ajuta sa descoperi ce trebuie sa faci pentru a avea o viata implinita.
Este un numar cu o energie puternica, iar acesta nu se schimba niciodata, chiar daca o persoana isi va schimba numele. Odata ce ai aflat care este numarul tau, poti afla si ce spune acesta despre tine si cum iti influenteaza viata.
Numarul puterii este format din numarul destinului si numarul numelui. Pentru inceput, trebuie sa iti calculezi numarul destinului. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand se va obtine o singura cifra.

De exemplu: Pentru o persoana nascuta in data de 8 august 1961, acesta se va calcula astfel: 8+4+1+9+6+1 = 29, dupa care se aduna 2+9, rezultand 11. La final se aduna cele doua cifre, 1+1, rezultand 2.

Nota: In cazul in care se obtine un rezultat care contine cifra 0, de exemplu 10, aceasta cifra nu se va lua in calcul, cifra finala fiind 1.

Urmatorul pas este sa-ti calculezi numarul numelui. Se aduna toate cifrele care corespund numelui tau pana cand se va obtine o singura cifra. Fiecarei litere din numele tau ii este asociata o cifra dupa cum urmeaza:

1 A J S
2 B K T
3 C L U
4 D M V
5 E N W
6 F O X
7 G P Y
8 H Q Z
9 I R

Exemplu: Popescu Mihaela

Popescu: 7+6+7+5+1+3+3 = 32, 3+2 = 5
Mihaela: 4+9+8+1+5+3+1 = 31, 3+1 = 4

Numerele rezultate din cele doua nume se aduna din nou: 5+4 = 9. Asadar, numarul destinului al acestei persoane este 9.

Nota: In cazul in care se obtine un rezultat care contine cifra 0, de exemplu 10, aceasta cifra nu se va lua in calcul, cifra finala fiind 1.

Ultimul pas este sa-ti calculezi numarul destinului + numarul numelui, pentru exemplele anterioare calculul se va face dupa cum urmeaza: 2 (numarul destinului) + 9 (numarul numelui), rezultand 11. Daca la final se obtin doua cifre, cum este si in cazul de fata, acestea se aduna din nou: 1+1, rezultand o singura cifra: 2, aceasta reprezentand numarul puterii.

Nota: In cazul in care se obtine un rezultat care contine cifra 0, de exemplu 10, aceasta cifra nu se va lua in calcul, cifra finala fiind 1.

Numarul 1

Esti o persoana hotarata, orientata spre succes, care stie ce vrea de la viata. Cei din jur se simt protejati de tine si se bazeaza pe puterea pe care o detii. Numarul care iti corespunde este aducator de inteligenta si originalitate. Esti o persoana independenta si intotdeauna te diferentiezi de ceilalti.

Numarul 2

Numarul care iti corespunde iti da puterea de a empatiza cu cei din jur si de a iubi. Esti o persoana foarte sociabila si reusesti sa legi prietenii foarte usor, poti fi un adevarat lider si ii inspiri pe cei din jur. Reusesti intotdeauna sa gasesti puncte comune intre oameni diferiti si ai inclinatii artistice.

Numarul 3

Esti o persoana foarte creativa si reusesti sa te integrezi in orice mediu. Consideri ca fiecare persoana este speciala in felul sau si actionezi pe principiul ca orice calitate poate fi dezvoltata. Iubesti pacea si armonia, poti fi un bun parinte si un adevarat exemplu pentru cei din jur.

Numarul 4

Pui foarte mult accent pe familie si societate, iar pe parcursul vietii incerci sa rezolvi atat problemele cu care te confrunti, cat si cele ale persoanelor din jur. Esti devotata, sincera si organizata si intotdeauna reusesti sa te integrezi in orice mediu. Poti atinge foarte usor succesul profesional.

Numarul 5

Ai un mod aparte de a trece prin viata si esti un adevarat “actor” pe “scena” vietii. Poti fi o sursa de inspiratie pentru cei din jur si nimic nu ti se pare imposibil. Faci foarte usor bani, succesul face parte din viata ta si stii sa te bucuri de fiecare moment pe care il ai.

Numarul 6

Numarul 6 este atribuit relatiilor si conexiunilor intre oameni. Poti fi un bun parinte, doctor sau profesor si excelezi in a-i indruma pe cei din jur. Iti cunosti limitele si te dedici total rolului pe care ti-l asumi.

Numarul 7

Esti o persoana avida de cunoastere, intreaga viata vei studia si vei incerca sa descoperi tainele universului. Poti fi un adevarat lider spiritual si ai o inteligenta aparte. Reusesti sa iesi din tipare si sa te faci remarcata pe orice plan al vietii.

Numarul 8

Ai o dorinta puternica de a te face remarcata si doresti sa-ti fie recunoscuta autoritatea. Reusesti sa te impui in fata altor persoane si nimic nu ti se pare imposibil. Intreaga viata vei fi in cautarea succesului si nimic nu te poate impiedica sa-l atingi.

Numarul 9

Intelegi complexitatea naturii umane, iar scopul tau in viata este acela de a-i ajuta pe cei din jur sa treaca mai usor prin anumite experiente. Esti un bun ascultator si poti excela in domenii precum arta sau actorie.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/numerologie-afla-ti-numarul-puterii-si-cum-iti-influenteaza-acesta-viata-41321

Lasati un raspuns