Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

DRAGOŞ DOLĂNESCU nu VINE la ÎNMORMÂNTAREA BUNICII sale! Ce a SPUS despre MAMAIA DIDINA!

dragos-dolanescuFamilia Dolănescu este în doliu după moartea Gherghinei Dolănescu. Mama regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 102 ani. Dragoş Dolănescu, nepotul bătrânei, a anunţat că nu va ajunge la înmormântarea bunicii lui.
Dragoş Dolănescu, fratele lui Ionuţ Dolănescu – cu care nu se are deloc în relaţii bune, nu îşi va conduce bunica, Gherghina Dolănescu, alintată de apropiaţi mamaia Didina, pe ultimul drum.
El nu va fi prezent la înmormântarea bunicii sale, după cum a mărturisit pentru emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars.“Din păcate, va fi imposibil să ajung până vineri în România şi oricum nu aş vrea să-l deranjez pe fratele meu, pentru că ştiu că nu este momentul.

Mamaia i-a crescut mai mult pe Ionuţ şi pe celălalt nepot al ei. Pentru ei a fost o pierdere foarte mare fiindcă a fost femeia care i-a crescut.

Aş vrea să le mulţumesc tuturor membrilor familiei pentru că mamaia Didina a trăit până la vârsta asta de 102 ani. A primit toată dragostea în toţi aceşti ani. Mamaia a fost bolnavă de mulţi ani, dar datorită iubirii lor a ajuns până la vârsta aceasta”, a declarat Dragoş Dolănescu.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ghreghina-dolanescu-dragos-dolanescu-nu-vine-la-inmormantarea-bunicii-ce-spune-despre-mamaie-didina-511802.html

Lasati un raspuns