Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Zodiac Totemic: Afla ce spirit te vegheaza, in functie de data nasterii

zodiac-TotemicInca din cele mai vechi timpuri, diferite popoare credeau ca exista o legatura sacra intre animale si om. Potrivit acestora, animaul totem corespunde datei de nastere, astfel poti afla ce spirit te vegheaza, in functie de ziua ta de nastere.
Iata care sunt totemurile si care sunt caracteristicile fiecaruia dintre ele:

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Planta totem- Feriga

Piatra totem- Turcoazul

Culoarea- argintiu

Persoanele nascute sub semnul acestui totem sunt foarte intelepte, inventive, perceptive si blande. Stiu sa distinga intre bine si rau si intreaga lor viata va fi precum o calatorie spirituala. Adesea sunt putin ciudate, iar pretentiile lor nu pot fi intelese de oricine. Au imaginatie bogata si sunt inteligente, calitati care le ajuta sa rezolve intr-un mod atipic foarte multe probleme. Atunci cand sunt atacate, pot fi lipsite de scrupule, indecente si rebele.

Lupul (19 februarie – 20 martie)

Planta totem- Patlagina

Piatra totem- Jadul

Culori – albastru si verde

Persoanele nascute sub semnul acestui totem sunt imprevizibile, binevoitoare si au un simt artistic foarte dezvoltat. Sunt sensbilie si pline de compasiune si au capacitatea sa empatizeze cu problemele celor din jurul lor. Au o misiune foarte importanta pe acest pamant, aceea de a le arata oamenilor cum sa fie buni si cum sa se ajute reciproc.

Vulturul (21 martie – 19 aprilie)

Planta totem- papadia

Piatra totem- opalul

Culori – galben si verde

Persoanele nascute sub semnul acestui totem sunt foarte active, intotdeauna gasesc ceva de facut si nu le place sa-si piarda timpul cu activitati inutile. Au principii solide, le place sa-i ajute pe cei din jurul lor si au toate calitatile unor adevarati lideri. Cu toate acestea, trebuie sa evite sa emita judecati gresite si sa invete sa-si controleze puterea pe care o au.

Citeste mai departe: http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/zodiac-totemic-afla-ce-spirit-te-vegheaza-in-functie-de-data-nasterii-castorul-41767

Lasati un raspuns