Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Terapii energetice: Cele mai bune metode pentru a-ti purifica corpul, mintea si sufletul!

terapii-energeticeOamenii de stiinta au demonstrat de-a lungul timpului ca totul se bazeaza pe energie, inclusiv corpul uman. Tot ei au demonstrat si efectele pe care le au gandurile si intentiile noastre asupra sanatatii noastre fizice, emotionale si energetice.
Astfel, oamenii pot folosi aceste energii in avantajul lor, apeland la o serie de terapii energetice menite sa le intareasca organismul.
Asadar, iata la ce terapii energetice poti apela astfel incat sa-ti poti purifica corpul, mintea si sufletul:

Vindecare cu ajutorul cristalelor

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii credeau in puterea vindecatoare a cristalelor sau a diferitelor pietre, precum cele vulcanice, astfel ei s-au gandit ca le pot folosi pe acestea in diferite terapii si tratamente pentru vindecare. Oamenii de stiinta au descoperit o legatura intre afectiuni si vibratii, sustinand astfel ca energiile si vibratiile pe care le emit cristalele pot ajuta la ameliorarea starii pacientilor sau chiar la vindecarea de anumite boli sau afectiuni, desigur rezultatele putand fi vizibile dupa mai multe sedinte.
Acupunctura

Una dintre cele mai vechi metode de tratament este acupunctura. Aceasta provine din cele mai vechi timpuri si isi are originea in Asia, scopul ei fiind acela de a stimula fluxul de energie al meridianelor energetice. Astfel, apeland la o acupunctura, corpul uman poate reveni la echilibrul normal si se poate reface mult mai usor. Potrivit medicinei chineze, exista mai multe puncte de energie de-a lungul celor 14 meridiane ale organismului, iar in acestea trebuie introduse ace de diferite marimi pentru a stimula declansarea fluxului de energie. Desigur, nu este recomandat sa incerci acest lucru acasa, ci trebuie facut numai cu ajutorul unui medic specialist.

Terapia Reiki

Reiki este o arta de vindecare de origine japoneza care foloseste energia fortei de viata pentru a vindeca organismul. Este mai mult o metoda holistica, pentru ca aceasta incurajeaza dezvoltarea constiintei spirituale. Aceasta terapie poate fi incercata la orice varsta, fiind benefica chiar si pentru sugari, fiind de mare ajutor pentru orice problema de sanatate. Totusi, nu este necesar ca o persoana sa fie bolnava pentru a incerca aceasta terapie, Reiki fiind si o buna metoda de relaxare, mai exact un rasfat incarcat cu energie. Ce trebuie retinut este ca o persoana nu poate practica aceasta terapie fara sa fie initiata inainte de un maestru.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/terapii-energetice-cele-mai-bune-metode-pentru-a-ti-purifica-corpul-mintea-si-sufletul-42053

Lasati un raspuns