Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

L-a rugat pe Buddha să-l elibereze pe Borcea! Mihaela a luat la rând templele din China, cu gândul la fostul ei soţ

mihaela-borcea Mihaela Borcea nu s-a împăcat nici acum cu sentinţa primită de fostul ei soţ în “Dosarul Transferurilor”. După ce şi-a epuizat rugile către Dumnezeu pentru binele lui Cristi, tatăl copiilor ei, femeia s-a reorientat şi către alte culte. Nu ştii niciodată de unde vine ajutorul.
Mihaela Borcea a îndeplinit o parte din misiunea pe care i-a încredinţat- o fostul acţionar dinamovist. A fost în China şi a cumpărat cele necesare pentru încheierea modernizării sălilor de evenimente din Crângaşi.
A petrecut acolo trei săptămâni, timp în care, printre cumpărături şi comenzi, şi-a căutat echilibrul şi liniştea sufletească în templele budiste.“M-am rugat la Buddha şi la toţi zeii pentru sănătatea familiei mele şi pentru libertatea şi binele lui Cristi. El este tatăl copiilor mei şi este important să facă parte din viaţa lor”, ne-a mărturisit Mihaela.

Vrea să-l facă mândru

Fosta doamnă Borcea a fost şi pragmatică, cerându- le zeilor şi succes în afaceri:

“I-am promis lui Cristi că mă voi ocupa serios de proiectul Crângaşi şi aşa voi face. Am cumpărat toate cele necesare şi mă voi apuca de amenajări. Dacă anul acesta am piedut startul cu ştrandul, la anul nu se va mai întâmpla. Totul va fi exact aşa cum trebuie”, susţine Mihaela, care pare determinată să-l facă mândru pe Borcea, după ce acesta şi-a pus încrederea în ea şi i-a dat pe mână una dintre afacerile lui.

În altă ordine de idei, Mihaela Borcea s-a întors în ţară la timp pentru a-şi petrece aniversarea alături de cei dragi. Astăzi, fosta soţie a lui Cristi Borcea împlineşte 45 de ani şi va petrece alături de familie şi câţiva prieteni. Ce-şi doreşte cu această ocazie a cerut deja zeităţilor, în China.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/rugat-buddha-elibereze-borcea-mihaela-temple-china-513374.html

Lasati un raspuns