Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANŢI OAMENI DE PE PLANETĂ RECUNOAŞTE: “Sunt mândru să fiu HOMOSEXUAL. E UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE DARURI DE LA DUMNEZEU”

tim_cookTim Cook, CEO-ul celebrei companii Apple după moartea vizionarului Steve Jobs, a şocat, astăzi, întreaga lume, după ce a recunoscut într-un material pe care l-a scris în revista Newsweek, că este homosexual şi este mândru de orientarea sa sexuală.
“Am fost mereu deschis cu mulţi oameni atunci când am vorbit despre orientarea mea sexuală. Sunt mulţi colegi de la Apple care ştiu deja că sunt homosexual, şi nu mi se pare că aş fi fost vreodată tratat diferit din acest motiv. Sigur, eu am avut norocul să lucrez la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi ştie că aceste calităţi pot apărea numai atunci când accepţi diferenţele oamenilor. Nu toată lumea e însă la fel de norocoasă. Chiar dacă nu am negat niciodată că sunt homosexual, nici nu mi-am anunţat-o public, până acum. Aşa că vreau să clarific acum: sunt mândru să fiu gay şi cred că homosexualitatea mea este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care Dumnezeu mi le-a dat”, scrie Tim Cook, în revista Newsweek.

Tim Cook este din 24 august 2011 preşedintele consiliului de adminstraţie al companiei Apple Inc. După o carieră anterioară la alte companii, Cook s-a alăturat firmei Apple în martie 1998.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/soc-in-intreaga-lume-unul-dintre-cei-mai-importanti-oameni-de-pe-planeta-recunoaste-sunt-mandru-s-512713.html

Lasati un raspuns