Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

A FOST ÎN RAI ȘI S-A ÎNTORS! CE A VĂZUT PE LUMEA CEALALTĂ îți va îngheța sângele în vene

cimitirO femeie din Florida a trecut prin cea mai ciudată experiență din viața ei. După ce a născut și a intrat în stop cardiac, proaspăta mămică spune că a văzut lumea de dincolo.
Ruby Graupera-Cassimiro, în vârstă de 40 de ani, a dat naștere bebelușului, după care a intrat în stop cardiac, lichidul amniotic trecând în sânge. Cum acest lucru este de obicei letal, medicii s-au luptat timp de 45 de minute să o resusciteze și au fost la un pas să o declare moartă, însă ea a revenit la viață în mod miraculos.
Și dacă asta nu este de ajuns, femeia a povestit lucruri incredibile după ce și-a venit în simțiri.

”Îmi amintesc că am văzut un spirit, care cred că  era tata. Era o lumină în spatele lui și multe alte spirite în jurul lui”, a povestit Ruby, care a adăugat că o forță a oprit-o spunându-i că nu poate înainta.

”Am fost moartă. Soțul mi-a spus că eram rece ca gheața, pielea avea culoarea gri, iar buzele, fără culoare. Nu știu de ce mi s-a dat această șansă, dar sunt recunoscătoare pentru asta”, a mai povestit femeia.

Medicii spum că nu au nici o explicație pentru supraviețuiea pacientei. Un purtător de cuvânt al spitalului numit întâmplarea drept o ”minune divină”.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a-fost-in-rai-si-s-a-intors-ce-a-vazut-pe-lumea-cealalta-iti-va-ingheta-sangele-in-vene-514327.html

Lasati un raspuns