Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vizite medicale gratuite în parohia ortodoxă din Bolzano, Italia

parohie_bolzanoParohia ortodoxă română “Izvorul Tămăduirii” din Bolzano a organizat mai multe întâlniri care au dat șansa cetățenilor români și moldoveni din Bolzano ṣi Alto Adige să poată beneficia de consultări medicale gratuite.
„În acest sens, cei doritori au reușit să-ṣi facă analiza zahărului în organism (glicemia), controlul tensiunii arteriale, si ṣi-au putut expune problemele de sănătate (prezentând rezultatele diferitelor analize făcute în spitale), primind sfaturi pentru soluționarea lor. Totodată, au primit informații legate de o alimentație corectă, pentru evitarea celor mai frecvente boli. Toate aceste vizite medicale organizate periodic de parohia noastră ortodoxă sunt Gratuite. Ele pornesc de la convingerea că fără sănătate nu este posibilă munca mai ales aici, departe de ţară. Mulţi dintre fraţii noṣtri creṣtini sunt singuri ṣi de multe ori nu ṣtiu unde să apeleze. Mulţumim pe această cale doamnei doctor ADRIANA HODOR, medic specialist la Bolzano pentru profesionalismul ṣi mai ales disponibilitatea de care a dat totdeauna dovadă. Domnul să-i răsplătească însutit!”, a precizat pr. Lucian Milasan.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=15392:vizite-medicale-gratuite-in-parohia-ortodox-din-bolzano-italia&catid=48:economic–social&Itemid=76

Lasati un raspuns