Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Momente de sărbătoare pentru parohiile româneşti din Birmingham şi Oxford

pacea-lui-hristosProfitand de apropierea datei hramului Misiunii ‘Sf. Stelian Paflagonul’ din Reading (26 noiembrie) si a Parohiei ‘Sf. Apostol Andrei’ din Birmingham (30 noiembrie), Parohiile din Oxford si Birmingham au bucuria de a va invita si in acest an la o sarbatoare comuna. se arată într-o comunicare publică comună.

Programul provizoriu este urmatorul:

Vineri 28 noiembrie, seara: Vecernie la ReadingSambata 29 noiembrie, dimineata: Sf. Liturghie la Reading, urmata de agapa

Sambata 29 noiembrie, seara: Vecernie la Birmingham

Duminica 30 noiembrie, dimineata: Sf. Liturghie la Birmingham, urmata de agapa si serbarea Scolii de copii

Programul liturgic al intregii sarbatori va fi condus de PS Parinte Ignatie. Vom avea de asemenea ca invitati cativa membri ai Coralei ‘Tronos’ a Catedralei Patriarhale din Bucuresti. Nadajduim de asemenea ca la Sf. Liturghie de duminca 30 noiembrie sa aiba loc hirotonia unui nou diacon pentru Birmingham.

Ca in fiecare an la aceasta mare sarbatoare – si mai ales in acest an cand hramul nostru cade duminica – rugam pe toti credinciosii romani din Birmingham si imprejurimi sa faca tot posibilul sa fie alaturi de noi la Sf. Liturghie si sarbatoarea de hram.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=15412:momente-de-srbtoare-pentru-parohiile-romaneti-din-birmingham-i-oxford&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns