Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Zodiac romanesc traditional: Afla ce semn esti si ce spuneau astrologii secolelor trecute despre tine!

zodiac-romanescCu totii stim ca exista un zodiac caracteristic anumitor culturi, dar te-ai gandit pana acum daca exista si unul romanesc?
Zodiacul romanesc traditional cuprinde tot 12 zodii, dar spre deosebire de zodiacul european la cel romanesc o zodie incepe in prima zi a lunii si se termina pe 30/31 ale lunii.
Astrologii secolelor trecute au analizat trasaturile de caracter ale fiecarei zodii in parte.
Asadar, afla ce semn esti si ce spuneau vechii astrologi despre tine:

Zodia Tapului – ianuarie

Zodia Tapului este sinonima cu zodia Capricornului si face referire la persoanele nascute in luna ianuarie. Esti o persoana diplomata, tacuta si ambitioasa. Totusi, poti deveni materialista de-a lungul vietii si poti crea anumite antipatii. Pe plan profesional reusesti sa excelezi in domeniul afacerilor si faci foarte usor bani. Nu ai o sanatate de fier, dar stii cum sa ai grija de corpul tau atunci cand te confrunti cu anumite afectiuni.

Zodia Udatorului – februarie

Zodia Udatorului este sinonima cu zodia Varsatorului. Esti o persoana deschisa, sociabila, iar comunicarea este punctul tau forte. Desi ai foarte multe calitati, nu reusesti sa-ti respecti mereu cuvantul dat si ai probleme la capitolul bani. Ai nevoie sa fii ghidata in viata si nu iti plac animalele.

Zodia Pestilor – martie

Esti o persoana foarte inteligenta si stii cum sa te faci placuta mereu. Comunici usor cu persoanele din jur, iti faci foarte multi prieteni si tii la traditii. Cand vine vorba de bani, esti foarte calculata. Nu iti place sa arunci banii pe tot felul de lucruri inutile, dar in acelasi timp esti atrasa de vacante scumpe. Viata amoroasa nu este foarte linistita, de-a lungul vietii vei avea mai multe relatii.

Citeste mai departe pe http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/zodiac-romanesc-traditional-afla-ce-semn-esti-si-ce-spuneau-astrologii-secolelor-trecute-despre-tine-zodia-berbecului-42710

Lasati un raspuns