Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PĂCATUL CARE VA ADUCE SFÂRȘITUL LUMII! PAPA FRANCISC știe cum VA FI DISTRUS PĂMÂNTUL

papa-apocalipsaPapa Francisc avertizează că sfârșitul lumii ar putea venit din cauza unui păcat pe care oamenii îl fac zi după zi.
La cea de-a doua conferinţă internaţională privind nutriţia, Suveranul Pontif a criticat excesele societăţilor capitaliste şi s-a declarat îndurerat de faptul că omenirea nu luptă pentru eradicarea foametei şi malnutriţiei, potrivit realitatea.net.
Papa Francisc a făcut apel la milostenie pentru cei care suferă din cauza lipsei hranei, dar a avertizat şi că un consum fără limită va duce la distrugerea planetei. “Dumnezeu iartă mereu, dar Pământul nu va face acelaşi lucru”, a notat Suveranul Pontif.“Este dureros să văd cum lupta împotriva foametei şi a malnutriţiei este împiedicată de priorităţile pieţei, de punerea profitului pe primul loc, lucru ce reduce alimentele la doar nişte bunuri, care pot fi folosite în speculaţii financiare”, a mai spus Papa Francisc.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/pacatul-care-va-aduce-sfarsitul-lumii-papa-francisc-stie-cum-va-fi-distrus-pamantul-515597.html

Lasati un raspuns