Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Alina Puşcaş a trecut prin atâtea cumpene, că a ajuns să se întrebe dacă nu este blestemată!

puscasAlina Puşcaş, simpatica prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva”, ascunde în spatele zâmbetului cu care a cucerit audienţa multe momente de cumpănă, care i-au marcat existenţa.
Fix atunci când simţea că l-a apucat pe Dumnezeu de picior, viaţa i-a dat câte o lovitură grea, pe care Alina a resimţit-o din plin. Nu de puţine ori, vedeta s-a întrebat dacă nu cumva este urmărită de blesteme.

Primul necaz: divorţul părinţilor

Frumoasa vedetă avea numai 3 ani şi jumătate când părinţii săi au divorţat. Nu se sfieşte să recunoască, de fiecare dată când are ocazia, că a resimţit foarte mult absenţa unei familii unite. Iar lipsa tatălui a durut-o foarte tare. Copil fiind, Alina a mai avut o cumpănă: a ajuns în comă, la urgenţe, din cauza unei banale răceli!

Înţepată de o căpuşă la filmări

În momentul în care a obţinut rolul principal din telenovela “Narcisa sălbatică”, în urma unui casting la care a participat la sugestia agenţiei de modele la are lucra, Alina a fost în culmea fericirii. Păşea, practic, pe drumul spre celebritate, iar una din marile sale dorinţe, aceea de a fi actriţă, i se îndeplinea. Dar ghinioanele aveau să continue… Bruneta a fost înţepată de o căpuşă în timpul filmărilor, la Vălenii de Munte, şi a fost din nou la un pas de moarte. “Nici măcar nu mi-am dat seama când s-a întâmplat. Abia la şase luni de la înţepătură au apărut reacţiile. Pe picior mi-a apărut la început o pată roşie, care apoi a luat o formă de viermişor, care tot migra. Am făcut testul, iar rezultatul m-a speriat. Aveam borelioză! Am început tratamentul, o lună şi jumătate am luat antibiotice. Am ajuns la Spitalul Matei Balş, iar medicul de acolo, în momentul în care a văzut că tratamentul nu a dat rezultate, mi-a spus că pot să mor, că boala afectează sistemul nervos. Rana a dat însă înapoi exact atunci când doctorii luaseră decizia să-mi administreze medicamente intravenos. La un an după, mi-am făcut din nou analizele. Anticorpii se reactivaseră şi a trebuit să fac iar tratament”, a povestit Alina Puşcaş pentru Libertatea.

I-a mucegăit implantul de silicon din sâni

Anii au trecut, iar fetiţa ce a fost crescută de mică doar de mama ei s-a transformat într-o femeie frumoasă, dornică să reuşească în viaţă. La 22 de ani, a vrut, ca multe alte fete, sâni mai mari, aşa că a apelat la implantul cu silicon. Aflată în perioada de recuperare, Alina a trecut peste indicaţiile medicului, a făcut efort, deşi nu avea voie, iar operaţia i s-a desfăcut la un sân. Siliconul a mucegăit, iar bruneta a ajuns din nou la bisturiu – de data aceasta, pentru a i se salva viaţa.

Mariajul a ţinut doar câteva luni

Alina a fost fericită mai bine de patru ani alături de Victor Bieltz, un tânăr de origine germană, pe care l-a cunoscut într- un club, la petrecerea unui prieten comun. Însă hotărârea de a-şi oficializa relaţia a fost una neinspirată. La numai câteva luni de la cununie, cei doi au decis să divorţeze, iar acest lucru a afectat- o foarte mult pe vedeta TV. S-a zvonit că Alina şi-ar fi neglijat soţul din pricina carierei solicitante, iar Victor, lăsat prea liber, ar fi înşelat-o. “Relaţia noastră s-a răcit din cauza carierelor. Pe mine m-a luat capul cu proiectele din televiziune şi am uitat că mai aveam şi o viaţă privată. Timp de două luni, abia dacă ne-am mai întâlnit pe-acasă. Ne spuneam doar bună dimineaţa. Am încercat să ne salvăm relaţia înainte de a ajunge la divorţ, dar când ne-am întors din vacanţa din Thailanda, au început reproşurile. Ne certam din nimic”, ne-a destăinuit Alina Puşcaş.

De la «Splash» la spital, cu targa

După divorţ, Alina şi-a înecat amarul în muncă. Şi-a zis că aşa nu mai are timp să se gândească la ghinionul din viaţa personală. A acceptat să participe la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii de la Antena 1, dar săriturile în bazin, pentru care nu avea antrenament, i-au adus două accidentări. Întâi, şi-a luxat un umăr la antrenamente, apoi, în timpul semifinalei, a fost luată pe targă şi dusă la spital cu ambulanţa. Diagnosticul medicilor: contractură musculară puternică + început de pneumonie. Şi la show-ul toamnei, “Dansează printre stele”, Alina a avut probleme. În două luni, a bifat patru accidente. “M-am ales cu o entorsă la piciorul drept, apoi cu o contractură musculară la spate, după care mi-am rupt genunchii, iar în finală, la tangoul argentinian, la o priză, lui Bogdan i s-a desfăcut o brăţară şi pur şi simplu mi-a smuls o bucată de carne”, a povestit Alina pentru Libertatea.

Unchiul ei a rămas infirm

Bruneta a câştigat concursul de dans, însă bucuria i-a fost umbrită de o dramă: o persoană apropiată ei a rămas infirmă. “În timpul emisiunii, am primit un telefon de la mătuşa mea, care mi-a spus că unchiul meu şi-a pierdut mâna la o maşină de recoltat. Am fost şocată. O să merg special în Ardeal, ca să-i văd şi să le fiu alături”, ne-a destăinuit vedeta.
Poartă talismane, dar… degeaba

Speriată de atâtea ghinioane, Alina are o colecţie bijuterii-talisman de care nu se mai desparte. Speră nu numai s-o ferească de necazuri, ci şi să-i aducă noroc în dragoste, dar, cel puţin deocamdată, asta nu se întâmplă. La gât, Alina poartă trei lănţişoare, fiecare cu pandantivul lui, cel mai important pentru ea fiind un trifoi. Iar la mână are, strecurat printre mai multe brăţări moderne, un şnuruleţ roşu cu o cruce mică, luat de la Mănăstirea Sf. Nectarie.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/saraca-fata-celebra-alina-puscas-a-trecut-prin-atatea-cumpene-ca-a-ajuns-sa-se-intrebe-daca-nu-es-516501.html

Lasati un raspuns