Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscopul pasarilor sacre: Afla ce spirit te vegheaza si ce spune acesta despre tine!

pasari-180In foarte multe culturi, animalele si pasarile joaca un rol esential in definirea personalitatii si destinului unei persoane, ele fiind adevarate simboluri ale unor zeitati, care au calitati pe care nu multi le pot vedea.
Horoscopul pasarilor sacre te ajuta sa descoperi ce spirit te vegheaza si astfel sa afli ce spune acesta despre tine:

Paun

Zile de nastere: 1, 14, 21, 27

Paunul este o pasare nobila, respectata. Persoanele nascute in aceste zile sunt foarte atente la detalii, sunt aprige, inteligente si pun foarte mare pret pe infatisarea lor. Pot da dovada de foarte mult egoism in anumite situatii si pot prinde foarte usor ura pe alte persoane. Marea lor greseala este ca obisnuiesc sa-i judece pe altii dupa aparente si nu au rabdarea necesara pentru a cunoaste mai bine anumite persoane.

Corb

Zile de nastere: 4,8,20, 26,31

Corbul este considerat o pasare sacra, el este mentionat in foarte multe scrieri sau legende, iar despre spiritul lui se spune ca este nemuritor. Persoanele nascute in aceste zile sunt foarte pretentioase in dragoste, nu se ataseaza de oricine si isi cunosc foarte bine propriile interese. Totusi, sunt atente la nevoile celor din jur, iar atunci cand iubesc cu adevarat pe cineva sunt capabile sa faca mari sacrificii.

Vultur

Zile de nastere: 3, 13, 19, 24, 30

Se spune ca vulturul este unul din mesagerii lui Zeus, este stapanul cerului, iar existenta sa pe pamant are un scop aparte. Este asociat cu intelepciunea si regalitatea. Persoanele nascute in aceste zile ii protejeaza pe cei pe care ii iubesc, pot realiza foarte multe lucruri in viata si nu le este teama de schimbari.

Citeste mai departe: http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/horoscopul-pasarilor-sacre-afla-ce-spirit-te-vegheaza-si-ce-spune-acesta-despre-tine-porumbel-43068

Lasati un raspuns