Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

De Fisc nu scapi nici în mormânt! Executat silit după moarte

bani-180 Un arădean care a decedat în urmă cu mai bine de 3 ani este executat silit de CNADNR, pentru că nu şi-a plătit rovinieta! Somaţia a ajuns la domiciliul fiicei sale, care a trăit un şoc în momentul în care a deschis plicul.
“În somaţie scrie că are de plată 96 de euro şi 506 lei, reprezentând cheltuieli de executare silită. Mai spune că trebuie să participe la un proces, dar nu are cum, că e în Cimitirul Eternitatea, deci trebuie să îl ducă din mormânt”, nea spus Izabela, fiica defunctului.Ioan Belghir a decedat în iulie 2011, în urma unui accident rutier, în care şi-a pierdut viaţa şi soţia acestuia. Cu câteva luni înainte, arădeanul ar fi fost surprins de camerele CNADNR în timp ce şofa pe DN 69, Arad-Timişoara, fără a avea rovinietă.

Bărbatul a fost amendat la o lună după ce a murit, însă familia lui a primit de-abia acum o înştiinţare de executare silită.

Percheziţii la CNADNR

Pe de altă parte, procurorii anticorupţie au descins, ieri dimineaţă, la mai multe filiale ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Birourile CNADNR din Bucureşti, Craiova, Iaşi, Cluj şi Braşov au fost percheziţionate de procurori, într-un dosar ce vizează suspiciuni de corupţie.

Anchetatorii au efectuat şi 24 de percheziţii domiciliare. Nici o persoană nu fusese reţinută până la ora închiderii ediţiei, dar procurorii DNA ridicaseră documente şi calculatoare de la mai mulţi suspecţi.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/executat-silit-dupa-moarte-518098.html

Lasati un raspuns