Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Caii islamului pasc în Germania

ilm-180Germanii se predau de bunăvoie!

Nu de mult, o nemţoaică, Heidi Mund, a fost dată afară dintr-o catedrală protestantă (Biserica Memorială a Reformei – localitatea Speyer, Germania) pentru că a protestat la adresa islamismului. Se adunaseră creştinii educaţi şi multiculturali, dornici să se deprindă cu imamul cântând sub bolţile gotice şi prima vocală era emisă de interpret cu stăpânire de sine, când, de sus, a trăsnit Heidi, prin strigăte mult mai percutante decât vocalizele lui cromatice. Reaşezarea locaşului cu faţa către Mecca a fost tulburată. Apoi, creştina Heidi a fost scoasă afară de către alţi creştini, spre alinarea imamului devastat.

Un nou proiect: creştinislamul

Eroina acestui eveniment (mult salutat de creştinii mediului virtual) nu pare să-şi dea seama, totuşi, că, potrivit logicii protestantismului, trebuia să se ajungă şi aici, de vreme ce şcoala teologică de la Tubingen a dus Reforma până la a nega existenţa istorică a lui Hristos. Şi dacă expresia cea mai avansată a Reformei în materie de doctrină este biserica creştină fără Hristos, atunci consecinţa practică este o biserică creştină fără creştini.

Şi aşa, cu concursul de împrejurări al lipsei de bani – cine mai plăteşte zeciuiala protestantă – s-a  ajuns la un nou concept reformator: biserică creştină cu chiriaşi islamici. Islamicii îşi dau zakat-ul, rămâne şi de chirie, şi atâta timp cât se poate …

 

De bunăvoie…

Iar dacă turla mare a catedralei din Speyer (100 metri înălţime) va primi o semilună – că tot nu avea cruce, atunci sub semilună va să se audă muezinul, de cinci ori pe zi. Un cordon de poliţişti creştini îl va apăra pe muezin de dna. Heidi Mund, ca să nu fie întrerupt. Asta dacă Heidi va mai trăi până atunci.

Nu ştiu dacă Putin va aduce la îndeplinire planul lui Petru cel Mare de a ajunge la Mediterana, dar noi am aflat de la Eminescu de un alt plan, croit de un islamic: „Din prestolul de la Roma să dau calului ovăz.” Pare că se împlineşte, nu? Şi când te gândeşti pentru cine am pus noi pieptul la hotare, tot evul mediu…

Pentru că, aşa cum vă spuneam, caii islamului au fost văzuţi păscând în catedrala din Speyer, Germania. Şi au fost primiţi de bunăvoie.

http://www.constiintaortodoxa.ro/component/content/article/2338.html

Lasati un raspuns