Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sicriu pe Marte? Ce ar putea fi obiectul fotografiat de Curiosity?

sicriulDupă numeroase imagini care ar reprezenta fosile sau extratereştri, vânătorii de OZN-uri spun că au observat un alt detaliu interesant într-o fotografie făcută de roverul Curiosity pe Marte: o cutie în forma unui sicriu.
Will Farrar, pasionat de OZN-uri, spune că într-o fotografie publicată recent de NASA se poate observa destul de clar forma unei cutii sau a unui sicriu.
El discută deja subiectul pe forumuri de specialitate, cu alţi pasionaţi de aceste teorii. Will crede că este vorba de o cutie rămasă în urma unor construcţii făcute pe Marte de o civilizaţie necunoscută nouă.

La rândul său, Scott Waring, de la UFO Sightings Daily, crede că această cutie este făcută din piatră sau dintr-un material similar.

Cutia are 1 metru lungime şi aproximativ 0,4 metri lăţime şi înălţime. Scott crede că NASA ar trebui să schimbe traseul lui Curiosity, pentru a deschide şi analiza conţinutul acestei cutii.

Ar putea fi vorba de un sicriu, având în vedere că marţienii sunt foarte mici de înălţime, spune el.

Este posibil ca acest sicriu să fie de fapt o iluzie optică, dovada unui fenomen psihologic numit Pareidolia. Fenomenul descrie tendinţa creierului uman de a vedea lucruri cunoscute sau figuri în locuri unde acestea de fapt nu există.

Acest atribut permite oamenilor să-şi recunoască uşor prietenii într-o mulţime de persoane necunoscute.

http://www.descopera.ro/dnews/13741912-sicriu-pe-marte-ce-ar-putea-fi-obiectul-fotografiat-de-curiosity-foto

Lasati un raspuns