Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Locuri cu puteri magice! 7 dintre cele mai puternice puncte energetice din lume se află în România

bbPe întreaga planetă se află 15 puncte energetice şi 7 dintre ele, şi cele mai puternice, se găsesc pe teritoriul României.
Iată care sunt locurile din România cu o încărcătură energetică deosebită:
Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se află şi cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepţia extrasenzorială. Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui.
Şi Vârful Ocolit (Bucura) aflat lângă Omu, numit Vârf al Cerului, constituie un centru energetic în care se petrec fenomene bizare. Acolo apar curcubee strălucitoare, vizibile chiar săptămâni uneori, fără să apară după vreo ploaie, ci în plin soare, de asemenea se zăresc lumini ciudate, fulgere, scântei lungi de un metru în jurul Sfinxului.
Teorii ale conspiraţiei susţin că aceşti munţi reprezinta cel mai important punct energetic al lumii, centrul acestuia fiind situat chiar în apropierea Vârfului Omu.
De asemenea, există mituri şi ipoteze care prezintă posibilitatea ca Munţii Bucegi să fie chiar Kogayon, muntele sacru al dacilor, notează site-ul 121.ro. Unele legende identifică această zona cu locul de reculegere al celebrului zeu Zamolxe. De altfel, stânca cea mai înaltă de pe Vârful Omu poartă numele de Tronul lui Zamolxes.

Există aici o zonă, de aproximativ un kilometru pătrat, cu proprietăţi benefice asupra organismului, ieşite din comun. Persoanele care se află acolo nu obosesc la efort, iar dacă sosesc extenuate se revigorează brusc. Acest fenomen a stârnit interes cercetătorilor, astfel că în 1999 o firmă româno-franceză a încheiat un contract cu un institut din Bucureşti, pentru a studia această zonă. Astfel, s-a dovedit că aceasta prezintă o anomalie magnetică atipică, cu efecte benefice uimitoare asupra organismului. Probabil că din această cauză locul a primit numele de Gura de Rai.

Tot în Bucegi, către răsărit, în Cheile Zănoaga, mai exact între frumosul Lac Bolboci şi Scropoasa, se găsesc şapte izvoare a căror apă uimeşte ştiinţa şi alimentează mitul.

Apa izvorăşte dintr-o grotă unde se afla un imens lac subteran. Ştiinţific, s-a lansat ipoteza că puritatea ei ar fi dată de trecerea ei printr-un câmp magnetic, acesta ajutând-o să-şi refacă structura ideală sau ar fi dată de trecerea acesteia printr-o zonă cu zăcământ de argint. Se ştie că argintul are proprietatea de a împiedica înmulţirea bacteriilor, astfel, el fiind şi un element purificator.

Misterioasa sursă de apă, cunoscută ca Apa Vie, a fost studiată încă din perioada 1927-1935, de cercetători români şi francezi. Testele au evidenţiat faptul că în apa de aici bacteriile sunt inexistente, adică 0 faţă de limita 5 acceptată, iar poluarea cu azotaţi, azotiţi, este de asemenea nulă!

http://www.directproprietar.ro/Locuri-cu-puteri-magice-7-dintre-cele-mai-puternice-puncte-energetice-din-lume-se-afl-n-Romnia

Lasati un raspuns