Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

3 ritualuri care te ajuta sa alungi ENERGIILE NEGATIVE din casa ta. Iata secretul unei vieti FERICITE!

ritualuri-care-te-ajutaEnergiile negative si pozitive sunt prezente mereu in viata noastra, important este felul in care alegem sa traim. Casa este foarte importanta, este locul in care te regasesti, in care te retragi dupa o zi extenuanta de munca sau in care iti aduni gandurile.
O acumulare de energii negative intr-o casa nu va face altceva decat sa creeze tensiune si dezechilibre, te poti confrunta cu insomnii sau pot aparea certuri care nu isi au rostul. Asa cum iti purifici sufletul prin meditatie, asa si casa trebuie sa fie “curatata” de orice energie negativa.
Iata trei ritualuri care te ajuta sa indepartezi energiile negative din casa ta:

1. Tamaierea casei

Tamaia este recunoscuta pentru proprietatile miraculoase pe care le are, din vremuri stravechi. Ori de cate ori ai ocazia sau atunci cand este o sarbatoare mare nu uita sa iti tamaiezi casa. Vaporii degajati de tamaie ajuta la ameliorarea depresiei sau anxietatii si iti dau o stare de bine.

2. Renunta la aparatele electrice si electrocasnice

Televizoarele, calculatoarele, aparatele cu microunde, tabletele, telefoanele mobile s.a. ajuta la cresterea campurilor magnetice si, implicit, la cresterea energiilor negative. Toate aceste obiecte nu vor face altceva decat sa iti afecteze starea de spirit, chiar daca tu nu constientizezi acest lucru. Nu trebuie sa renunti complet la tehnologie, dar incearca sa te folosesti cat mai putin de ea. De exemplu, dormitorul ar putea fi singurul loc din casa in care nu vei pozitiona niciun calculator sau televizor, astfel acela va fi locul in care poti medita si in care te poti incarca de energie pozitiva.

3. Opteaza pentru candele, lumanari si diferite plante

Nu te gandi ca trebuie sa iti construiesti un altar in casa, dar candelele si lumanarile parfumate te pot ajuta sa ai o stare mai buna. Ele sunt precum un vid pentru energia negativa din casa ta, in special daca sunt amplasate in puncte cheie. Totodata, plantele precum salvia alba sau busuiocul sunt recunoscute pentru proprietatile miraculoase pe care le au. Nu ezita sa pui cate un fir de busuioc langa fiecare icoana pe care o ai in casa, iar salvia alba poate fi arsa, astfel fumul pe care aceasta il degaja se imprastie in casa si inlatura orice energie negativa.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/3-ritualuri-care-te-ajuta-sa-alungi-energiile-negative-din-casa-ta-iata-secretul-unei-vieti-fericite-44390

Lasati un raspuns