Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Preotul care a fost mort timp de 48 de minute si care sustine ca l-a vazut pe Dumnezeu. Cum l-a descris

preotPreotul John Michael O’Neal, din orasul american Boston, a fost in moarte clinica timp de 48 de minute, pana cand medicii au reusit sa-l readuca la viata, si sustine ca, in acest timp, l-a vazut pe Dumnezeu.
Barbatul, in varsta de 71 de ani, a suferit un atac de cord si, in cele 48 de minute de moarte, a ajuns in Rai, sustine el, potrivit Metro.
Preotul catolic mai spune ca a avut sansa de a-l vedea pe Dumnezeu si ca, de fapt, acesta este femeie. “Prezenta ei era coplesitoare si, totodata, calmanta”, a spus preotul.“Avea o voce calda, blanda, iar prezenta ei iti dadea senzatia unei mame care te strange in brate. Faptul ca Dumnezeu este femeie, nu barbat, nu m-a deranjat. Este tot ce ma asteptam sa fie”, a mai spus John.

Insa, afirmatiile acestuia au fost clasificate drept “o farsa” de catre arhiepiscopul de Boston. “Nu avem niciun preot cu acest nume. Credem ca ar putea fi vorba despre o farsa”, a spus oficialul.

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/preotul-care-a-fost-mort-timp-de-48-de-minute-si-care-sustine-ca-l-a-vazut-pe-dumnezeu-cum-l-a-descris.html

Lasati un raspuns