Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Viata anterioara, reincarnare si karma: 4 indicii care iti intaresc credinta in existenta acestora

karmaInca din cele mai vechi timpuri, oamenii credeau in viata anterioara, karma si reincarnare. Foarte multe popoare stravechi considerau ca sufletul se afla intr-o calatorie spirituala, iar corpul fizic este doar un mijloc de care se foloseste pentru a ajunge la destinatie.
Ideea de existenta a unor vieti anterioare ocupa un loc important in culturile antice. Se considera ca spiritul revine mereu la viata, intr-o forma sau alta, pana in momentul in care isi indeplineste scopul. Unele persoane accepta aceasta teorie si sunt atente la detalii, in timp ce altele considera ca traiesc doar o singura data. Nimeni nu a putut sa demonstreze existenta unor vieti anterioare, insa exista cateva semne care pot fi identificate si care pot intari credinta conform careia sufletul se afla intr-o calatorie spirituala.

Iata 4 indicii care te pot face sa crezi in viata anterioara, karma si reincarnare:

1. Experientele deja vu

Experientele deja vu pot fi dovezile inexplicabile care ne indica existenta unei vieti anterioare. Ele sunt total neasteptate, te iau prin suprindere si iti ofera senzatia ca ai mai trait acel sentiment, ca ai mai facut un anumit gest sau ca ai mai vorbit cu persoana din fata ta, desi este prima data cand o cunosti. Unele momente de deja vu iti pot crea un sentiment de liniste, iti pot da o stare de bine si te pot incarca cu energie pozitiva, in timp ce altele te pot intrista sau te pot face sa crezi ca urmeaza sa ti se intample ceva rau.
Psihologul Arthur Funkhouser a clasificat experientele deja-vu in 3 categorii: deja vecu – adica o experienta pe care am trait-o candva intr-o viata anterioara, deja senti – un sentiment pe care l-am simtit intr-o viata anterioara si deja visite – un loc pe care simtim ca-l cunoastem bine, care ne este familiar, desi teoretic n-am mai trecut pe acolo in existenta noastra curenta.

2. Amintirile ciudate

Unele persoane pot avea amintiri foarte vii, foarte concrete despre anumite persoane sau evenimente, insa nimeni nu poate confirma ca acele evenimente s-au intamplat cu adevarat. Poate fi vorba despre amintiri false, pentru ca mintea ne joaca feste. Cu toate acestea, in functie de intensitatea trairilor si emotiilor, poate fi vorba despre amintiri dintr-o alta viata.

3. Visele si cosmarurile

Subconstientul lucreaza intens, iar acesta iti poate dezvalui anumite lucruri in timp ce dormi si visezi. Persoanele din antichitate considerau ca acele cosmaruri care se tot repetau reprezentau de fapt amintiri dintr-o viata anterioara. Chiar si cele mai placute sau mai bizare experiente pe care le putea avea o persoana trebuiau sa aiba legatura cu evolutia pe care a avut-o sufletul sau de-a lungul vietilor anterioare.

4. Afinitatea pentru o cultura straina

Desi nu pot gasi o explicatie logica, foarte multe persoane sunt atrase de culturile altor popoare. Plecand de la mancarurile traditionale si pana la stilul de viata sau porturile nationale, acele persoane vor sa studieze istoria popoarelor respective, sa invete limba, sa calatoreasca in acele zone si, de ce nu, sa isi traiasca viata acolo.

Mai mult, exista si acel sentiment de familiaritate in momentul in care aceste persoane intra in contact cu orice element al acelei culturi de care sunt atrase. Asadar, acesta poate fi un semn ca persoanele respective au trait intr-o viata anterioara in cultura respectiva, iar aceasta fiiind, probabil, si experienta care le-a marcat cel mai mult sufletul.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/viata-anterioara-reincarnare-si-karma-4-indicii-care-iti-intaresc-credinta-in-existenta-acestora-46336

Lasati un raspuns