Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“MIRACOL” produs la Napoli, în prezenţa Papei Francisc

pope-naplesPatronul oraşului Napoli este Sfântul Ianuarius (Gennaro), un martir din secolului al IV-lea, al cărui sânge este păstrat de secole sub formă de pudră într-un suport de sticlă, în catedrala oraşului. Locuitorii oraşului cred că, de trei ori pe an, ei sunt martorii unui miracol atunci când sângele păstrat în fiolă se lichefiază cu ocazia unor sărbători sau evenimente, după ce oamenii se roagă intens.
De data aceasta, Crescenzo Sepe a anunţat în timpul slujbei, după ce Papa Francisc a sărutat relicva celebră, că sângele sfântului Ianuarius “s-a lichefiat pe jumătate”.
“Într-un semn că Sfântul Gennaro îl iubeşte pe papă… sângele este deja pe jumătate lichid”, a declarat arhiepiscopul, arătându-i Suveranului Pontif “minunea” în aplauzele enoriaşilor prezenţi.
Papa Francisc a părut surprins de anunţul făcut de cardinal, el declarând apoi zâmbind: “Arhiepiscopul a spus că sângele este doar pe jumătate lichid. Se pare că sfântul ne iubeşte doar pe jumătate. Trebuie să devenim mai buni pentru ca el să ne iubească mai mult”.

Potrivit sursei citate, sângele păstrat în catedrala din Napoli nu a devenit lichid atunci când aceasta a fost vizitată de Papa Benedict.

Sf. Ianuarius, care a murit în urma persecuţiilor din timpul Împăratului Diocleţian, este patronul oraşului Napoli.

http://www.directproprietar.ro/tirea-care-face-nconjurul-lumii–MIRACOL-produs-la-Napoli–n-prezena-Papei-Francisc

Lasati un raspuns