Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ultima speranță a românilor! S-au rugat la Sfântul Ardealului!

pelerinaj-180Peste 35.000 de credincioşi din toată țara au venit în pelerinaj la Mănăstirea Prislop la acest sfârșit de săptămână, ca să se închine la mormântul părintelui Arsenie Boca, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara.
25 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică cu ocazia manifestărilor religioase de aici şi au realizat dispozitive de îndrumare a credincioşilor pe timpul pelerinajului, astfel că nu s-au produs incidente.
Tot mai mulți credincioși vin în fiecare duminică la mănăstirea din Țara Hațegului, atrași de harul părintelui Arsenie Boca, supranumit și Sfântul Ardealului.
Cunoscut drept Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca este una dintre personalitățile cele mai îndrăgite ale ortodoxiei românești.
S-a născut la Vața, în județul Hunedoara, și a fost într-un conflict permanent cu regimul comunist, care l-a supravegheat îndeaproape.
După moartea sa, mormântul său de la Prislop a devenit loc de pelerinaj și tot mai mulți credincioși, care vorbesc despre minunile pe care le face după moarte, cer canonizarea părintelui Arsenie Boca și trecerea lui în rândul sfinților.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ultima-speranta-a-romanilor-vezi-ce-au-facut-zeci-de-mii-oameni-astazi-529054.html

Lasati un raspuns