Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Procurorii caută averea lui Vâlcov chiar și în morminte

morminteDupă ce au descoperit că Darius Vâlcov avea ascunse la rude și prieteni un seif burudușit cu bani și lingouri de aur, tablouri, dar și alte câteva zeci de picturi de mare valoare, sub semnătura unor pictori celebri, procurorii au scotocit chiar și în cimitir după alte comori.
Surse judiciare ne-au dezvăluit că anchetatorii DNA se află în acest moment în Cimitirul Strehareți din Slatina unde intenționează să deschidă două cavouri, în care au suspiciuni că sunt ascunse sume importante de bani.
Pe crucile respectivelor morminte sunt menționate nume fictive, suspectează anchetatorii.Anchetatorii suspectează că Darius Vâlcov și complicii ar fi ascuns bani în două cavouri, în care, în realitate, nu ar fi înhumată nicio persoană.

Potrivit interceptărilor din dosarul lui Darius Vâlcov acesta se întâlnea cu diverși complici în cimitir, ba chiar primea bani, tot printre morminte.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-uluitor-procurorii-cauta-averea-ui-valcov-chiar-si-in-morminte-529883.html

Lasati un raspuns