Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vanghelie a renovat o biserică din mita primită. PATRIARHUL l-a răsplătit cu ADVERINȚĂ de BUN CREȘTIN, pentru a-l scăpa de pușcărie

vanghelie-si-patriarhulȘeful Bisericii Ortodoxe Române laudă activitatea Primarului din Sectorul 5, care ar fi primit o șpagă de 90 de milioane de euro, conform DNA.
Disperat, Marian Vanghelie a apelat la Patriarhul Daniel în tentativa de a convinge judecătorii să-l elibereze din arestul preventiv.
Faptul că primarul din Sectorul 5 investea în biserici atât din fonduri publice, așa cum declară avocatul său, cât și din mită, așa cum susține DNA, l-a înduioșat pe șeful Bisericii Ortodoxe Române (BOR). Patriarhul Daniel a trimis instanței o scrisoare care a însoțit cererea de eliberare din arestul preventiv, judecată ieri la Curtea de Apel București.
În această epistolă, Patriarhul își exprima aprecierea pentru sprijinul oferit de Vanghelie lăcașurilor de cult din sector.
„Mărturie în acest sens sunt cele 25 de contribuții ale sale pentru construirea sau renovarea unor biserici și mănăstiri”, se arată în document, a relatat avocatul lui Vanghelie.

Mita ajungea și în Casa Domnului

Întrebat din ce bani au fost ajutate aceste biserici, apărătorul lui Vanghelie a răspuns: „Bănuiesc că din fonduri publice”.

http://www.evz.ro/vanghelie-a-renovat-o-biserica-din-mita-primita.html

Lasati un raspuns