Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PAŞTE în MARAMUREŞ. Cu MOCĂNIŢA pe Valea Vaserului

mocanitaMocăniţa care străbate Valea Vaserului este renumită în întreaga lumea. Anual, zeci de mii de turişti aleg să petreacă cel puţin câteva zile în Maramureş străbătând superba vale a Vaserului. De Sărbătorile Pascale din acest an, trenurile cu abur vor străbate pădurile Maramureşului încărcate de turişti.
În acest an deschiderea oficială a noului sezon turistic pe Valea Vaserului va avea loc pe 2 aprilie. „Trainicele locomotive cu abur vă vor purta din nou prin sălbatica Vale a Vaserului până la stația Paltin (n.r. km 21.6), oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de minunatele peisaje din Munții Maramureșului. În stația Paltin, pe toată durata staționării veți putea servi masa în locuri special amenajate, să explorați împrejurimile și chiar să urmați un scurt traseu în natură însoțiți de un ghid turistic. Echipa noastră vă pune la dispoziție toate serviciile de care aveți nevoie pentru a trăi o experiență deosebită cu Mocănița pe Valea Vaserului”, promit administratorii Mocăniţei.

Orar

Plecarea pe traseu se va face la ora 09:00 din gara CFF Vişeu de Sus în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică cu excepţia zilei de Paşte. Sosirea este programată aproximativ la ora 14:30 în Vişeu de Sus. Traseul străbătut de Mocăniţă are o lungime de peste 21 de kilometri, porneşte din Vişeu de Sus şi ajunge la Paltin.

Preţuri

Preţurile pentru o astfel de excursie încep de la 46 de lei pentru un adult şi 39 de lei pentru studenţi. Copiii între 6 şi 16 ani au de achitat 33 de lei pentru călătorie.

Mocăniţa Special:
Adulţi: 84 Ron/pers., Studenţi/Pensionari: 77 Ron/pers. şi Şcolari: 60 Ron/pers
Rezervări: Grupuri de peste 15 persoane sau cu Pachetul Mocăniţa Special: 0744 686 716 sau pe e-mail:info@cffviseu.com;

Alte servicii:Bar (staţia gara – Cafe – muzeu Elefant),cazare în trenul-hotel Carpatia Express

Trenuri speciale de Sfintele Paşti

De Sărbătorile Pascale, atât cele catolice cât şi cele ortodoxe, care sunt în 6, respectiv 12 aprilie sunt programate trenuri speciale pentru cei care doresc să petreacă altfel. Duminică 5 aprilie, duminică 12 aprilie, luni 13 aprilie, marţi 14 aprilie şi miercuri 15 aprilie vor fi organizate trenuri speciale pe Valea Vaserului ce au darul de a surprinde renașterea naturii în toată splendoarea ei. În aceste călătorii revigorante de primăvară, nu vor lipsi țuica, mica gustare și cafeaua, incluse deja în preț, astfel încât turiştii să aibă parte de o călătorie cu adevărat deosebită.

Plecarea se va face la ora 10:00 din gara CFF Vişeu de Sus iar sosirea este programată aproximariv la ora 15:30 în Vişeu de Sus.

Preţuri

Adulţi: 74 RON/pers; Studenţi: 59 Ron/pers; Copii 6-16 ani: 54 RON/pers.
Incluse în preţ sunt călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, o cafea, o gogoaşă, însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii.

Pachet All Inclusive

Adiţional (inclus în preţ) un platou grill şi o băutură răcoritoare; adulţi 98 Ron şi şcolari 68 Ron

Rezervări se pot face în limita locurilor disponibile la tel.0744 686 716 sau pe e-mail info@cffviseu.com.

http://www.voceatransilvaniei.ro/paste-in-maramures-cu-mocanita-pe-valea-vaserului-foto/

Lasati un raspuns