Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajul ingerilor pentru luna aprilie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa ai spor si sanatate!

mesajIn aceasta perioada ingerii ne indeamna sa descoperim lucruri noi, accentul cade pe calitati si este de preferat ca acestea sa fie scoase in evidenta. Foarte multe persoane vor intra intr-un amplu proces de vindecare, lucru care le va da posibilitatea sa-si astupe ranile mai vechi.
Este foarte important sa fie eliminate si energiile negative ce au fost acumulate de-a lungul timpului. Este posibil ca luna aprilie sa aduca si foarte multe schimbari, in special in zona relatiilor. Este o perioada in care se pot incepe cursuri sau se poate face o “spalare” a sufletului.
Este o luna in care putem fi invaluiti intr-o noua energie si in care putem realiza foarte multe lucruri. Este important sa vedem ce fel de emotii “hranim”, ce informatii transmitem celor din jur si ce evenimente provocam.

Prima parte a lunii

Pana pe 9 aprilie ne vom confrunta cu cele mai mari frici. In aceste zile ne vor incerca foarte multe sentimente si este foarte important sa fim atenti la detalii. Trebuie lucrat din greu la sentimente si trebuie sa colaboram cu persoanele dragi din viata noastra. Mintea ne va juca feste in unele situatii, dar este important sa incercam sa ne mentinem pe linia de plutire. In situatiile mai complicate este bine sa facem un pas in spate.
Totodata, este un moment prielnic pentru a face curat in casa si in suflet, ceea ce inseamna ca putem inlatura orice energie negativa sau orice factor de stres.

A doua parte a lunii

Dupa data de 10 aprilie si pana pe 22 aprilie intram intr-o latura emotionala, ceea ce inseamna ca suntem predispusi la sentimente complexe, depresii sau stari de melancolie. Vom studia barbatul sau femeia din noi si vom avea tendinta sa credem ca suntem incompleti. Poate ca unii dintre noi ne vom indragosti din nou sau poate va exista sansa ca o iubire mai veche sa prinda din nou viata. Frumusetea acestei perioade consta in faptul ca foarte multi dintre noi vom avea posibilitatea sa ne cunoastem mai bine.
Ultima parte a lunii

Dupa data de 22 aprilie accentul cade pe IUBIRE. Sufletul este cel care conteaza, emotiile vor fi puternice, iar Arhanghelul Chamuel vine alaturi de noi pentru a ne invata sa ne deschidem inima. Tot el ne ajuta sa ne concentram asupra subiectelor sensibile, sa cerem iubire si sa primim iubire. Atentie insa, este o perioada in care suntem sensibili, vulnerabili, in care ne simtim expusi si in care orice experienta emotionala va avea un impact puternic asupra noastra.

Asadar, sa ne centram in iubire, sa primim cu inima deschisa un nou salt spiritual pe care e necesar sa il facem cu totii. Nu uitati ca ingerii va sunt alaturi mereu si va calauzesc la fiecare pas.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/mesajul-ingerilor-pentru-luna-aprilie-2015-afla-ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-ai-spor-si-sanatate-46973

Lasati un raspuns