Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Arhiepiscopul de Suceava, IPS Pimen: “Educatia pentru sanatate” in realitate promoveaza si incurajeaza pacatul desfranarii

ips-pimenArhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, atrage atentia in Pastorala de Paste ca elevii primesc “invataturi nesanatoase”, cum este “Educatia pentru sanatate”, care, in fapt, ar promova si incuraja pacatul desfranarii.
In Pastorala de Paste, IPS Pimen Suceveanul arata ca este bucuros ca astazi tot mai multe mame vin cu copiii la Impartasanie si considera ca mamele sunt datoare sa faca acest lucru si dupa ce copiii lor merg la gradinita si apoi la scoala, informeaza Mediafax.
“Adevarata mama, ne spune Sfantul Ioan Gura de Aur, nu este cea care doar naste copii, ci cea care ii si educa si ii creste in duhul invataturii si moralei dreptei credinte crestine”, arata inaltul ierarh.

IPS Pimen Suceveanul mentioneaza ca vede ca astazi elevii in scoala, pe langa cunostintele folositoare lor si societatii, primesc si “invataturi nesanatoase” pentru viata lor, la varsta lor necoapta, “invataturi cu titlul Educatia pentru sanatate, educatie care in realitate promoveaza, incurajeaza pacatul desfranarii, lucru care nu se intampla in scoala niciunei alte religii necrestine”.

El considera ca, in urma acestei situatii, parintii elevilor, profesorii care predau religia, preotii si fiecare trebuie sa arate copiilor gravitatea acestei educatii.

“Suntem datori sa ne rugam si mai mult si cu toata inima pentru luminarea mintii celor care impartasesc scolarilor cunostintele necesare pentru formarea lor sufleteasca, pentru demnitatea lor civica”, mai sustine IPS Pimen.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19887481-arhiepiscopul-suceava-ips-pimen-educatia-pentru-sanatate-realitate-promoveaza-incurajeaza-pacatul-desfranarii.htm

Lasati un raspuns