Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Dublu scandal la VATICAN: un preot e acuzat de homosexualitate, iar altul de crimă

vatican-180 Vaticanul este afectat de două scandaluri, unul în care este implicat un preot italian acuzat că a navigat pe Internet în căutarea unor amanţi homosexuali, iar altul este suspectat că ar fi ucis o enoriașă.
Vaticanul este din nou ținta unor ample scandaluri. Părintele Gratien Alabi, din Republica Democrată Congo, este anchetat pentru crimă după descoperirea osemintelor unei femei sub lespezile unei vechi capele. Osemintele ar aparţine Guerrinei Piscaglia, în vârstă de 50 de ani, care a dispărut din Arezzo, în Toscana, în urmă cu un an.
Altfel, un preot este acuzat de relații homosezuale de către un tânăr. Acesta a pretins că l-a cunoscut pe preot prin intermediul Facebook şi a legat o prietenie strânsă cu acesta, care i-a mărturisit că este homosexual. În plângerea sa, bărbatul a inclus o copie a conversaţiei sale cu preotul.

În aceste interacţiuni online, preotul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu alte figuri religioase, precum şi cu membri ai Gărzii Elveţiene de la Vatican.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preot-acuzat-homosexualitate-531647.html

Lasati un raspuns