Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Semne apocaliptice și în Norvegia: Au căzut din cer cu miile şi au îngrozit lumea

worms-180Meteorologii și biologii norvegieni sunt bulversați de un fenomen ieșit din comun: mii de râme au căzut din cer, în sudul-vestul țării, într-o zonă aflată sub un strat consistent de zăpadă. La scurt timp, relatări asemănătoare au venit din mai multe zone ale țării.
Potrivit presei locale, uluitorul fenomen a fost descoperit de profesorul de biologie Karstein Erstad, aflat la schi în zona Bergen . „Am văzut mii de râme pe suprafața zăpezii. Păreau moarte, dar când le-am luat în mână au început să se miște”, a povestit profesorul. Inițial a crezut că râmele au ieșit din pământ la suprafața zăpezii sau s-au târât de pe undeva de prin apropiere, dar apoi a realizat că așa ceva ar fi fost imposibil din moment ce toată zona este acoperită de un strat de zăpadă peste jumătate de metru.

Imediat ce strania întâmplare a fost mediatizată au fost semnalate fenomene identice în diferite locuri de pe teritoriul Norvegiei. Astfel, potrivit ziarului norvegian „The Local”, „ploi” asemănătoare au fost remarcate de localnici din Lindas, Suldal și Femunden, aceasta din urmă fiind situată aproape de granița cu Suedia.

http://www.evz.ro/semne-apocaliptice-si-in-norvegia-mii-de-rame-au-cazut-din-cer.html

Lasati un raspuns