Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numărul care ar prevesti a doua venire a lui Iisus a apărut pe un câmp din Transilvania

888Numărul 888, cunoscut fiind ca numărul care prevestește a doua venire pe Pământ a Mântuitorului Iisus Hristos, ar fi apărut pe un câmp din Transilvania! Mai precis, mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, au fost zărite și filmate cu o dronă în localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud, scrie voceatransilvaniei.ro.
Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la începutul acestei săptămâni, cu o dronă, imaginile din Sigmir, în care se vede clar forma unor opturi. În imaginile pe care le puteți vedea mai jos se pot observa cercurile respective, care formează împreună simbolul „prevestitor”.Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa operă ”Războiul nevăzut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ.  Sfântul Nicodim amintește despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu și că numele lui Iisus se exprimă printr-un octogon de această formă.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=40907:numarul-care-ar-prevesti-a-doua-venite-a-lui-iisus-a-aparut-pe-un-camp-din-transilvania

Lasati un raspuns