Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vrăjitorie sau găinărie? Întâmplări bizare într-un cartier din Lugoj

gainaDe câteva luni, locuitorii unui cartier din Lugoj scuipă-n sân şi îşi fac cruce de câte ori ies din casă, de teamă să nu dea din nou ochii cu grozăvia.
Oamenii care locuiesc în cartierul Micro I din Lugoj, Timiş, încearcă de câteva luni să dea de cap unor întâmplări care le pun în pericol sănătatea fizică, dar mai ales cea psihică. Periodic, aceştia găsesc pe străzi găini moarte, iar până acum nimeni nu a reuşit să afle de unde vin păsările. Coşmarul a început încă din luna septembrie, când a fost găsită o zburătoare moartă, iar alături, un sac întreg de organe. Iniţial, oamenii s-au gândit că au de-a face cu vreun vecin fără toţi boii acasă, care a aruncat resturile de la găinile tăiate, însă recent cazurile au început să se înmulţească. Astfel, în urmă cu o săptămână, două păsări moarte au fost aruncate chiar între flori, în parcul de vizavi de o grădiniţă, iar zilele trecute, altele au ajuns sub balcoanele oamenilor. Nici măcar nu se ştie de cât timp zăceau acolo, însă temperatura de 28 de grade a făcut ca resturile să putrezească şi să împrăştie un miros greu în tot cartierul.
Ucigaşul de puicuţe, neprins

Revoltaţi, localnicii au alertat imediat societatea de salubrizare, de teamă că s-ar putea molipsi de cine ştie ce boli. În plus, speriaţi că zona ar putea deveni o groapă de gunoi, aceştia au făcut şi plângere la Poliţie, în speranţa că vor găsi ucigaşul de găini. Pe de altă parte, bătrânele mai superstiţioase au început să scuipe în sân şi să-l invoce pe Necuratul, mai ales că aceste păsări sunt folosite de multe ori în ritualuri de vrăjitorie.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/vrajitorie-sau-gainarie-intamplari-bizare-intr-un-cartier-din-lugoj-536869.html

Lasati un raspuns