Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pentru 500 de milioane de euro. Reprezentanţii BOR se declară REVOLTAŢI

catedrala-de-vanzareAnunţul de vânzare a Catedralei Neamului, “la roşu”, postat pe un site specializat, a provocat stupefacţie. În câteva ore fiind vizualizat de mii de oameni.
Cel care a publicat anunţul de vânzare a postat şi o galerie foto cu Catedrala Neamului şi a anunţat că cere un preţ de 500 de milioane de euro. Datele de contact afişate sunt chiar cele ale Patriarhiei Române. Reprezentanţii BOR s-au declarat revoltaţi de întreaga situaţie, au raportat abuzul şi au făcut o scrisoare de protest către administratorul site-ului.
La numărul afişat în dreptul vânzătorului răspund reprezentanţii ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR), care afirmă din start că este o glumă proastă, un gest incalificabil, ce cotravine atât normelor de bun simţ, cât şi celor legale.
Purtatorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica, a declarat, pentru EVZ.ro, că acest anunţ nu este prima glumă proastă cu care reprezenţanţii biserici s-au confruntat. Au mai fost date anunţuri publicitare false privind vânzarea Catedralei Neamului.

“Este o încălcare flagrantă a legii publicităţii”, a subliniat părintele Constantin Stoica.

“Legea privind anunţurile de mică şi mare publicitate are nişte regului, iar când acestea sunt încălcate, publicaţia în sine are o problemă de credibilitate”, a spus părintele Constantin Stoica, care a adăugat că a raportat abuzul şi s-a transmis o scrisoare de protest către administratorul site-ului în cauză.

“Anunţul a fost făcut fie în scop denigrator, fie ca să îşi facă reclamă”, a adăugat reprezentantul BOR.

Redăm mai jos anunţul care a apărut la rubrica vânzări imobiliare:

“Vând catedrala la roşu în Bucureşti, în zona Cotroceni – 13 Septembrie (în curtea Palatului Parlamentului). Construcţia este făcută din banii mei şi a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde aşa cum se vede şi în fotografii, cumpărătorul având ocazia să o zugrăvească în ce culori doreşte şi să picteze sfinţi şi îngeri cu fete care să semene cu el. Construcţia are 38.000 metrii pătraţi, 5 etaje (trei subterane şi două deasupra solului), 12 lifturi, buncăr antiatomic, 500 locuri de parcare. Preţul de 500.000.000 Euro nu este negociabil.

http://www.directproprietar.ro/INCREDIBIL–Catedrala-Mntuirii-Neamului-a-fost-scoas-la-vnzare-pentru-500-de-milioane-de-euro

Lasati un raspuns