Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Atmosfera astrala in luna iunie 2015: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

atmosfera-astralaLuna iunie 2015 ofera o varietate de stari, ceea ce inseamna ca va fi o perioada cel putin interesanta. Ne vom confrunta cu Elementul Apa in toate formele sale, dar vor predomina si Elementele Aer si Foc.
Cheia catre succes este gasirea unui echilibru intre starile noastre interioare si manifestarile exterioare. Apar discrepante, iar acestea sunt cauzate de diferentele care apar intre ceea ce gandim si intre ceea ce punem in practica. Trebuie sa analizam cu atentie tot ceea ce se petrece in jurul nostru si sa gasim solutii de rezolvare sau ameliorare la orice problema cu care ne confruntam in aceasta luna.
Cele mai importante evenimente au loc in Semnele de Foc, debutul fiind aspectul de Luna Plina in Semnul Sagetatorului din data de 2 iunie. Acesta aduce exuberanta, entuziasm si emotii puternice, dar si decizii ce trebuie luate rapid sau superficial. Foarte vulnerabil va fi capitolul financiar, se recomanda prudenta, iar de imbogatire rapida nici ca se pune vorba. Sunt posibile foarte multe rasturnari de situatie si va fi important modul in care se vor manageria banii.

Semnele de Aer sunt marcate de intrarea directa a planetei Mercur in Gemeni si aspectul de Luna Noua in Gemeni (16 iunie). Aceasta miscare directa ce va incepe pe data de 11 iuni va aduce foarte multa liniste si intelegere. Relatiile cu ceilalti vor fi infloritoare, foarte multe persoane vor fi mai deschise catre comunicare si se va pune accent pe eficienta. Totodata, se recomanda o analiza corecta a situatiilor si relatiilor. Pana pe data de 11 iunie trebuie evitate discutiile inutile, de complezenta sau luarea deciziilor importante.

Semnele de Apa vor fi marcate de mersul retrograd al lui Neptun si Chiron spre mijlocul lunii. Nativii din Semnul Scorpionului vor avea o perioada marcata de evenimente importante, in special dupa data de 14 iunie, cand Planeta Saturn va intra in Semnul Scorpionului. Se va reveni la anumite stari si frustrari si se vor lua decizii importante. Unele situatii vor avea nevoie de o reevaluare, iar observatiile trebuie facute corect. Intrarea Soarelui in Semnul Racului, pe 21 iunie, marcheaza un eveniment important, numit Solstitiu de vara. Se vorbeste de aceasta data tot de aspecte financiare sau despre modificarea unor situatii, in special la locul de munca.

Semnele de Pamant nu vor fi active in aceasta perioada, deci nu se poate vorbi de aspecte materiale, concrete, palpabile. Nu vor fi sustinute din punct de vedere astral si nu vor avea parte de experiente deosebite.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/atmosfera-astrala-in-luna-iunie-2015-afla-ce-schimbari-aduce-si-cum-te-influenteaza-48798

Lasati un raspuns