Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajul ingerilor pentru luna iunie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine!

mesajul-ingerilor-pentru-luna-iunieArhanghelul Mihail isi face simtita prezenta in luna iunie 2015. Este o perioada in care vom avea posibilitatea sa ne adunam gandurile, sa ne organizam si sa ne limpezim mintea. Mai exact, sa facem un pic de disciplina cu noi.
Este o luna in care este foarte important sa incercam sa devenim din nou stapanii propriilor noastre vieti. O sa fie o perioada in care pot aparea foarte multe schimbari si in care se pot schimba directiile, ceea ce inseamna ca este posibil sa apara si o oarecare instabilitate. Foarte important va fi sa incercam sa ne pastram drumul si sa nu ne lasam influentati sub nicio forma de cele ce se intampla in jurul nostru.
Energiile vor fi intense si este important sa le facem fata. Se recomanda sa apelam la inspiratie si analiza, la bucurie si la divinitate. Totodata, este o luna in care se pot materializa foarte multe lucruri.

Prima parte a lunii

Pana pe data de 9 iunie va fi o perioada de stagnare, timp in care se framanta idei, se analizeaza situatii si se pregateste urmatoarea actiune. Este o perioada de reevaluare si gandire, de introspectie si de odihna. Astfel, se poate spune ca cei mai multi dintre noi vom pune “frana” si vom observa cu atentie situatiile in care ne aflam. Este nevoie de o reechilibrare a organismuluiui si de o mai buna functionare a mintii.

Sunt posibile si cateva vesti bune in aceasta perioada, dar acestea se vor arata doar acelor persoane care vor incerca din rasputeri sa atraga energiile pozitive in viata lor.

Mijlocul lunii

In perioada 9 – 21 iunie vor fi multe dezamagiri, iar toate vor fi un rezultat al asteptarilor mult prea mari. Foarte multi dintre noi ne vom lovi cu stangul in dreptul si vom avea foarte multe momente de confuzie. Deciziile nu vor putea fi luate cu usurinta, iar unele situatii ne vor frustra. Trebuie sa invatam ca niciodata nu depindem de nimeni, ca orice lucru poate fi realizat atat timp cat incercam sa folosim toate energiile in favoarea noastra. Este important sa ne plasam cu grija pe drumul nostru si sa incercam sa nu ne abatem de la el pentru nimic in lume.

Ultima parte a lunii

Dupa data de 21 iunie lucrurile incep sa se linisteasca in viata noastra, iar unele situatii incep sa prinda contur. Este esential sa prindem curaj si sa ne bucuram de frumusetile vietii. Este momentul in care putem semna noi “contracte” care ne vor ajuta sa ne apropiem de unele persoane sau sa ne deschidem sufletul in fata celor care ne-au ranit in trecut. Apar din nou oportunitatile de care ne-am lovit la inceputul lunii si sunt posibile schimbari semnificative in ultima parte a acestei perioade. Este momentul perfect pentru a ne simti bine cu noi insine si pentru a pune accent pe toate acele bucurii care ne incanta sufletul.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/mesajul-ingerilor-pentru-luna-iunie-2015-afla-ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-iti-mearga-bine-48872

Lasati un raspuns