Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Explicaţie HALUCINANTĂ a bărbatului care a profanat mormântul lui Arsenie Boca. De ce a vrut să ajungă la sicriul sfântului

arsenie-boca-mormant Bărbatul care a fost prins de câteva măicuţe în timp ce săpa o groapă la mormântul lui Arsenie Boca a fost prins de poliţişti după şapte ore de căutări. Omul legii a avut o explicaţie bizară pentru gestul lui.
Vineri seara, un bărbat a fost prins de măicuţe în timp ce săpa de zor la mormântul loui Arsenie Boca. Acestea au sunat la 112, iar omul, de frică, a fugit în pădure.
După 7 ore de căutări, oamenii legii au reuşit să-l prindă şi să-l audieze. Bărbatul are 45 de ani, este din Maramureş şi riscă până la 2 ani de închisoare pentru fapta lui.
În faţa poliţiştilor, omul a avut o explicaţie halucinantă pentru fapta lui: a vrut să vadă dacă Arsenie Boca este un sfânt sau nu. Mai exact, dacă trupul i-a putrezit sau dacă s-a transformat în moaşte.
În prezent, oamenii legii anchetează acest caz, urmând a se stabili dacă bărbatul avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/explicatie-halucinanta-a-barbatului-care-a-profanat-mormantul-lui-arsenie-boca-de-ce-a-vrut-sa-ajun-539882.html

Lasati un raspuns