Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Evolutie spirituala: Asculta-ti sufletul. 3 situatii pe care nu ar trebui sa le ignori!

evolutie-spiritualaFiecare om poseda abilitatea de a-si asculta intuitia, pentru ca este vorba despre trairile interioare, ale sufletului. Este esential ca fiecare om in parte sa descifreze ce ii spun instinctele, pentru ca doar asa poate ajunge in punctul pe care si-l doreste.

Iata 3 situatii pe care nu trebuie sa le ignori:

1. Momentul in care simti ca nu faci ceva bine

Foarte multe persoane ignora semnele pe care le transmite corpul, iar din aceasta cauza ajung sa se loveasca de foarte multe probleme. Corpul stie in mod instinctiv cand ceva nu e bine si din acest motiv ar trebui sa inveti sa il asculti. Nu ezita niciodata sa treci la actiune daca simti ca asa este corect sau nu sta prea mult pe ganduri in momentul in care simti ca trebuie sa bati in retragere. Totodata, este foarte important si cum te simti de fiecare data cand interactionezi cu anumite persoane. Prin ascultarea intuitiei vei reusi sa descoperi ce persoane iti fac bine si de cine trebuie sa te feresti.

2. Puterea de a anticipa anumite evenimente

Probabil ai vazut multe filme pe aceasta tema, in care protagonistii simt cand ceva nu este in regula. Acelasi lucru se aplica si in cazul tau. Totul tine de instinct! Trebuie sa fii atenta la tot ce se intampla in jurul tau, iar daca simti ca o anumita persoana iti creeaza un sentiment neplacut, incearca sa o eviti. Intuitia te va feri de foarte multe pericole, iar aceasta te ajuta in orice situatie din viata de zi cu zi. Poate fi vorba de o alegere legata de job, de momentul in care vrei sa treci strada sau de persoanele carora le oferi mai multe sau mai putine informatii.

3. Gandirea in exces poate cauza probleme

Fiecare om are anumite talente, dar acestea se pierd in momentul in care intervine gandirea in exces. Pentru a intelege mai usor, este vorba despre acele situatii cand te straduiesti prea mult sa impresionezi pe cineva, cand vrei sa inveti o meserie care nu ti se potriveste sau cand iti doresti sa urmezi un curs de actorie si nu faci nimic altceva decat sa inveti replicile mecanic. Oamenii au tendinta sa se blocheze atunci cand se gandesc prea mult asupra activitatii pe care o desfasoara. Ce trebuie sa intelegi este faptul ca fiecare lucru pe care il faci trebuie sa vina in mod firesc, natural. Nu te forta sa fii ceea ce nu esti, nu incerca sa te modelezi dupa societate. Lasa-ti instinctul sa intre in scena!

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/evolutie-spirituala-asculta-ti-sufletul-3-situatii-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-ignori-49183

Lasati un raspuns