Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Unde sunt Pastorii Bisericilor Penticostale Române din USA ?!

stFoarte curios, doar un pastor român din USA ” Cristian Ionescu” şi-a făcut cunoscut public poziţia faţă de noua Lege a Sodomei. Unde sunt ceilalţi pastori de la celelalte bisericii? Sunt robii serviciilor secrete???. De ce tac???. Pe cine slujesc ei???
Dumnezeu în urmă cu 5 ani a avertizat creştinii penticostali din USA despre ceea ce se va întâmpla şi despre ce trebuie să facă cei care doresc să-şi scape viaţa şi familiile.
Creştini Româno/Americani,!!!, Dumnezeu şi-a făcut datoria. Aţi fost anunţati oficial din timp. Cine are urechi de auzit să audă, cine nu să suporte consecinţele.
Întreb din nou!: “Unde sunt ceilalţi pastori români din USA ??!!
Străjerul a avertizat de multă vreme că cei mai mulţi sunt conspiratori şi-l slujesc lui Mamona, de aceea se întâmplă ceea ce se întâmplă, de aceea tac şi nu schiţează nici un gest pentru că sunt vânduţi puterii întunericului, de aceea istoria se va repeta, Sodoma si Gomora va arde!!!
Vă rog ascultaţi cu atenţie avertizarea dată de Dumnezeu Tatăl în urmă cu 5 ani la Convenţia Bisericilor Penticostale Române din USA.
Dumnezeu a vorbit !!!

Lasati un raspuns