Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Artele marţiale sunt istorie! Chuck Norris, mesagerul Domnului

norrisSe vede treaba că pe legendarul actor Chuck Norris îl cam lasă puterile. Ajuns la 75 de ani, “Walker” a pus sportul – mai precis artele marţiale – pe locul al doilea şi s-a dedicat altor activităţi, mai potrivite vârstei. Presa de peste Ocean a anunţat că, de câteva luni, Norris călătoreşte prin SUA şi propovăduieşte Biblia.
Posesor al centurii negre cu 8 dani şi erou al multor filme de acţiune de pe urma cărora s-au născut mii de bancuri cu superputerile sale, Chuck Norris se mulţumeşte acum cu bisturiul chirurgului estetician şi cu un turneu pe meleaguri americane, în cadrul căruia îi încurajează pe concetăţenii săi să-şi întoarcă feţele către Dumnezeu.

Mai mult, militează intens pentru introducerea studiului Bibliei în şcoli. Pe de altă parte, o altă dorinţă a sa este ca fiecare american să aibă dreptul la autoapărare cu armă de foc, declarându- se duşman aprig al politicii lui Barack Obama de a controla strict înarmarea civililor.

Noua sa iniţiativă a dus imediat la crearea de noi bancuri, cel mai popular fiind cel în care Iisus Hristos refuză să mai stea la dreapta Tatălui, lăsând locul liber de frică, după ce a auzit că Chuck Norris e în drum spre Rai.

În ciuda glumelor, legendarul actor e în continuare extrem de iubit în SUA şi, deşi a primit multe oferte de a juca în filme de acţiune, el a mărturisit că forma fizică nu-i mai permite şi preferă să ducă o viaţă liniştită alături de soţie şi de cei cinci copii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/chuck-norris-mesagerul-domnului-arte-martiale-542219.html

Lasati un raspuns