Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Se adeveresc profeţiile DESPRE BUCUREȘTI făcute de un sfânt indian în 1920

sundar-180 Faptul că cea mai mare moschee din Europa se va construi la Bucureşti şi tot aici se construieşte una din cele mai mari catedrale creştin-ortodoxe duce cu gândul la ecumenismul prezis în 1920 de un sfânt indian, Sundar Singh, pentru Capitala României.
Guvernul a decis printr-o hotărâre să ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa. Trebuie să reamintim că tot în Bucureşti se construieşte acum Catedrala Mântuirii Neamului, una din cele mai mari construcţii creştin-ortodoxe din lume.

“Asta înseamnă că oraşul va deveni un puternic centru ecumenic. Aceasta este materializarea stranie a prezicerilor făcute de sfântul indian Sundar Singh, în 1920, despre Capitala României”, ne-a spus Mircea Georgescu , specialist în ştiinţe ezoterice.

Mesajul lui Sundar Singh: “Bucureştiul se va transforma într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/se-adeveresc-profetiile-despre-bucuresti-facute-de-un-sfant-indian-in-1920-543228.html

Lasati un raspuns