Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele trei rugaciuni

rugaciuneNOVENA DE CREDINTA ÎN PREASFÂNTA INIMA A LUI LISUS

O, Doamne Iisuse Cristoase, Îti încredintez aceasta intentie.
(a se mentiona cererea)
Arunca numai o privire catre mine si-apoi fa ceea ce Inima îti porunceste. Inima Ta Sfânta sa hotarasca… ma bazez pe Ea… am încredere în Ea… ma arunc în Milostivirea Ei.

Doamne Iisuse, Tu nu ma vei parasi. Sfânta Inima a Iui Iisus, am încredere în Tine. Sfânta Inima a lui Iisus,cred în iubirea Ta pentru mine. Sfînta Inima a lui Iisus, vie împaratia Ta. O, inima Sfânta a lui Iisus, am cerut de multe ori îndurarea Ta, dar sincer, o implor pe aceasta; ia-o, aseaz-o în Inima Ta Sfânta. Când Tatal Cel Vesnic o va vedea acoperita de Scumpul Tau Sânge, El nu o va refuza. Nu va mai fi rugaciunea mea, ci a Ta. O, Iisuse; O, Inima Sfânta a lui Iisus, îmi pun toata încrederea în Tine. Nu ma da de rusine în veci. Amin.

RUGACIUNEA-EXORCISM CATRE SF. MIHAIL

Sfinte Arhanghel Mihail, apara-ne în lupta în ziua bataliei, fii ajutorul nostru contra rautatii si curselor demonului. Sa-l certe Dumnezeu, ne rugam cu umilinta; si Tu, Print al Strajii Ceresti, prin Forta Divina, azvârle în infern pe Satana si alte spirite rele, care hoinaresc prin lume, spre pierzania sufletelor. Amen.

Sf. Maria, Regina îngerilor, roaga-te pentru noi!!

RUGACIUNEA DE MEMORARE A SFANTULUI BERNARD

Adu-ti aminte, o preablanda Fecioara Marie, ca nu s-a auzit niciodata sa fi fost parasit cel ce a alergat sub ocrotirea ta, cel care a cerut ajutorul si mijlocirea ta. Insufletit de o astfel de incredere, alerg la tine,o, Maica, Fecioara a fecioarelor. La tine vin si stau gemand inaintea ta ca un pacatos. Maica a Cuvantului, nu dispretui cuvintele mele, ci auzi-ma cu mila si asculta-ma. Amin.

http://www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html

Lasati un raspuns