Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Gabriel Cotabiţă: «Am fost în lumea de dincolo»

gabi-cotabitaRefăcut aproape complet şi capabil să vorbească, artistul le-a povestit apropiaţilor ce s-a întâmplat în perioada în care a fost în comă.
A revenit miraculos la viaţă, iar acum e aproape refăcut. Odată ce şi-a recăpătat memoria şi a început să vorbească, Gabriel Cotabiţă le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaţilor despre ce i s-a întâmplat în perioada de comă.
“Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu. În timp ce mă aflam în comă, mi-am revăzut întreaga viaţă, de când eram copil, amintirile din tinereţe, apoi începuturile carierei, momentele triste, dar şi cele frumoase prin care am trecut. L-am văzut şi pe tata, care a murit în urmă cu mulţi ani”, le-ar fi mărturisit el apropiaţilor care l-au văzut după mutarea în Spitalul Elias, pentru recuperare.

A simţit suferinţa mamei sale

Unul dintre ei ne-a dezvăluit şi faptul că Gabi Cotabiţă a simţit, deşi era în comă, că mama şi fetele sale sufereau şi îl vegheau tot timpul, şi că foarte multe persoane, unele apropiate, altele pe care nici nu le cunoştea, l-au ajutat doar rugându-se şi gândindu-se la el.

De altfel, la scurt timp după ce a fost deconectat de la aparate şi a putut vorbi, Gabi le-a cerut fetelor sale să cheme la spital anumite persoane dintre cele care i-au fost apropiate înainte de accident.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-gabriel-cotabita-fost-lumea-dincolo-544264.html

Lasati un raspuns