Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sărbătoarea hramului bisericii românești din San Marino

hram_san_marinoCu binecuvântarea Preasfințitului Părintelui Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, vineri seara, 17 iulie 2015, la sărbătoarea hramului Paraclisului Episcopal “Sfânta Mare Muceniță Marina” din San Marino, s-a săvârșit slujba Vecerniei de un sobor de preoți, scrie www.basilica.ro citat de Romanian Global News.
La Hram au participat preoții: Pr. Protopop Vasile Jora de la Ferrara, Pr. Dan Vesea de la Ravenna, Pr. Alexandru Stăvrica de la Faenza, Pr. Florin Hanis de la Forlì, Pr. Silviu Sas de la Cesena, Pr. Florin Marin de la Chioggia, Pr. Mihai Busecan – San Marino.Cuvântul de învățătură a fost rostit de Pr. Protopop Vasile Jora. După slujba vecerniei, toți cei prezenți au fost in invitați sa participe la o agapa frățească oferită de credincioasele parohiei, după cum aflăm de la Pr. Mihai Busecan – San Marino.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=18360:srbtoarea-hramului-bisericii-romaneti-din-san-marino&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns