Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ucisă într-un act de exorcism! Sfârșit cutremurător pentru nepoata lui Morgan Freeman, cu care actorul ar fi avut o relație

edena-si-morgan-180 Dramă în familia actorului american Morgan Freeman. Acesta este în doliu, după ce nepoata sa vitregă, actriţa E’Dena Hines (33 de ani), şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, fiind înjunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York, chiar în faţa blocului unde aceasta locuia.
Manhattanul a fost duminică dimineaţa scena unei crime desprinse parcă din filmele de groază. Mai mulţi martori au sunat la numărul de urgenţă 911, anunţând un atac armat în plină stradă.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, identificată ulterior ca E’Dena Hines, nimeni alta decât nepoata celebrului actor Morgan Freeman.

Principalul suspect este chiar iubitul victimei, Lamar Davenport (30 de ani), care a fost reţinut de poliţişti şi dus la un spital psihiatric pentru un consult. Şi asta pentru că, potrivit New York Post, martorii au declarat că bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă într-un “act de exorcism”.

Tânăra a fost înjunghiată de 16 ori, iar atacatorul şi-a continuat asaltul chiar şi după ce victima a încetat din viaţă. În timp ce o lovea cu sânge rece, bărbatul striga: “Ieşiţi afară, diavolilor! Plecaţi, diavolilor, în numele lui Iisus Hristos! Plecaţi!”, după cum a declarat George Hudacko (65 de ani), un vecin de-al actriţei, care a văzut totul şi a fost primul care a sunat la poliţie.

“Am văzut cum cineva este ucis şi nu am putut să fac nimic”, a mai spus acesta. În plus, potrivit unui alt martor, Hines era dezbrăcată la bustul gol, probabil cum fugise din casă. “A spintecat-o complet. Totul a fost extrem de înfricoşător”, a spus martorul, precizând că înainte de crimă Lamar striga isteric prin casă “Iisus Hristos s-a născut”, şi a auzit- o pe Hines ţipând.

Morgan Freeman (78 de ani) s-a declarat şocat de sfârşitul tragic al nepoatei sale, despre care s-a speculat că i-ar fi fost, la un moment dat, şi iubită. În 2012, el a fost nevoit să dezmintă public o serie de speculaţii conform cărora ar fi fost implicat într-o relaţie amoroasă cu E’Dena Hines şi că ar fi urmat să se însoare cu aceasta.

“Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul ei artistic şi cât de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană”, a declarat Freeman, imediat după tragicul incident.

Bunica actriţei E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie a celebrului actor american Morgan Freeman, în perioada 1967 – 1979, când actorul a adoptat- o pe mama tinerei decedate şi se referea la Hines ca fiindu-i nepoată.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/nepoata-morgan-freeman-moarte-crima-iubit-ucisa-act-exorcism-548028.html

Lasati un raspuns