Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mitropolitul Moldovei despre criza imigrantilor: Pericolul nu este venirea strainilor. Pericolul suntem noi

ips-teofanMitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, a recomandat, marti, tuturor credinciosilor romani sa nu le fie frica de numarul mare de imigranti care au intrat, in ultimele saptamani, in Europa. El a declarat, la finalul Sfintei Liturghii oficiate cu prilejul hramului de la Manastirea Vorona, ca “sansa supravietuirii unui neam” o reprezinta “nasterea de prunci”, transmite Agerpres.
“Privim in aceste zile la tot ceea ce se intampla in lume si in Europa. In general ne intristam si zicem ca nu este bine sa vina atatia straini la noi, sa vina atatia straini in Europa, pentru ca nu sunt crestini. Un mare barbat al neamului nostru, dupa numele lui, mare pedagog si ministru, Simeon Mehedinti, a spus cateva lucruri parca profetii pentru ziua de astazi: “Nu, popor roman, sa nu te temi daca vor veni straini peste tine! Sa te temi atunci cand mamele nu vor mai face copii!” Pericolul nu este venirea strainilor. Pericolul suntem noi”, a afirmat IPS Teofan.

Inaltul prelat s-a aratat, totodata, ingrijorat de rata mica de nasteri din Romania.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20408322-mitropolitul-moldovei-despre-criza-imigrantilor-pericolul-nu-este-venirea-strainilor-pericolul-suntem-noi.htm

Lasati un raspuns